Hilahila https://hizliresim.com/P7O0gN Foto açılıyor mu bilmiyorum ama forumda başlıklara bakarken aşağı inip daha fazla dediğimizde kafayı yiyor her başlıktan 2-3 tane gösteriyor.
melegiminannesi Sayfa çok yavaş açılıyor hele ki forum sayfası, bazen hata veriyor bu düzeltilmeli. Onun haricinde fotoğraf ekleme butonu olsa uygulamanızda lezzetinden yenmez bence 😊
Alarasel Uygulama özellikle bu saatlerde çoook yavaş gerçekten bi bildirimleri açmak için dakikalarca bekliyorum ya🙄🙄🙄🙄
Simos44 @Alessia başlığa bakınca biri arabasına 40 bin bakımı yaptırdı onu anlatıyor sandım merakla gelmiştim 😂
elissa adm oncelikle sacma postlari alay postlarinin hemen silinmesini istiyorum kendimce bir ikincisi foto uygulamaniz inmiyor yaziyorum kalp atiyorsunuz biraz sorun.odakli olalim
sebnemrah adm Benim yorumlarim ve actıgım postlar bir süre sonra "silinmis" yaziyor anlayamadim ve profile resim yükleyemiyorum
Deletedmom0011 Benin arama butonum ve tüm tartışmalar yazan filtre butonum cok küçük hiçbirşeyi göremiyorum bu sorun bayagi bi süredir var silip tekrar yüklemem fayda etmedi.
edablbl Forumda gezerken daha fazla dedıgımzde baslıkların cıfter cıfter cıkması yenıleri göremememiz ilk sayfada ne varsa önumuze devamlı o cıkıyor
Denizyadaaras adm yorum yaptigimiz postlardan yada kendi postlarimiza cevap geldiginde telefona bildirim gelebilir
Minnakmom İnternetim açık ve çektiği halde foruma bir türlü girememe ve postların Çifter Çifter çıkması lütfen çözün bunları