Cansinsen_ benim ilk gebeliğim canm..Ayhan bey iyi doktor..doğumunu ordamı yapmayı düşünyorsun?
kızlar hangi şehırlerden yazıyorsunuz
Cansinsen_ Seher hanımdan memnunum canm ilgili ve güler yüzlü..merkez hastanesini tavsiye etmen bi çok kişi merkez hastanesine gitceğiniz devlete git daha iyi dediler devlet hastanesinden daha beter diye..yüzyılı tercih etmeni tavsiye ederim..
Mlkemrecre tmm canım teşekkür ederim
Mlkemrecre aynen iyi bi doktor tecrübeli
Hande3636 oohh inşallah sağlıkla sağ salim işlerini görür dönersin canım 😍 Ahu da bizim doğum 3500-4000 bulur demislerdi. Muayene ücreti olarak 105 girişte veriyoruz testler olursa işte ekstra oluyor, hayat çok pahalı yani maalef , senin datcadan gelmen de hem yorucu olur Allah kolaylık versin 😌 biz ahuya yakın oturuyoruz sayılır bazen yürüyerek bile gidesim gelmiyor 😂😂
Bende Eskişehir den 😊👋
Mutire sağ ol canım benim. Derya hanımın kliniği de alfemo mobilyadan içeri girince düz ilerlerken şok marketin üstünde. Sorma yol perişan ediyor beni. Marmaris daha da sıcak Datça’dan , Datça arada eşiyor Marmaris daha basık kalıyor sanırım allah yardımcımız olsun. Bebeklerimizi sağ Salim sağlıklı kucağımıza alalımda başka bir isteğim yok sen Marmaris’li misin?
SeherMert biz de izmir bornova 😇
Hande3636 ben koycegizliyim canım 🤗 duymussundur buralı sayılırım yine 5 sene bitti işte çalışmaya geldim maramrise sonra eşimle tanıştım sonra üni burda kazandım derken kaldık burda 😂 neyse yine kendi toprağım
Datça çok güzel esiyor , Marmaris te çok fazla nem var bide çok kalabalık artık şu turistler bı gitse 😒 asimile olduk iyice
Hande3636 yok maalesef canım instagram vs sosyal medya da kullanmıyorum ekleşsek dedim 😃 sen konuşmak istediğinde herhangi bir posta @Mutire yap bende @Hande3636 yaparım 😍
__birafitap__ bende Silivri 🤗
Nigdelianne aynen vallahi 😊 bu posttan bir kaç kez açılmıştı ama o zaman nigdeliye denk gelmemistim
İzmir /Çiğli 🙋🏼♀️
Linaa eşinizin mesleği dolayısıyla mi yoksa eşiniz mi Niğdeli 😊
Muğla/Fethiye 👋🏻
Burcuburcuuu bende💐
Prensesimi_bekliyorum kaç haftaliksin😊
Burcuburcuuu hangi doktora gidiyorsunuz?
Bursa osmangazi