Bende Vanlıyim.. Van/çaldıran
kızlar hangi şehırlerden yazıyorsunuz
Mutire evet tatlım yücelenden ayrılıp kendi polinikliniğini açmış, cidden çok iyi bir doktor. Aslında Hüseyin beye gidiyordum onda fiyatlar çok yüksek, Cüneyt beyi duydum Ahu’da onun içinde iyi diyorlar. Şu an istanbuldayım ayın 19 perinatoloji çekiminden sonra dönücem ama nefes alınmayacak sıcaklar var, gündüz dışarıya mecbur kalmadıkça çıkmıyorum. Allah’tan Doğum Ocak’ta😊
DiplomaliEvHanimi amin inşallah canım allah hayırlısını nasip etsin
Prensesimi_bekliyorum bende manisalıyım ama niğde de yaşıyorum ☺️
Xxwoman batmanda oturuyorum ana anneme geldım balıkesır merkez💕
Samsun Atakum
Hande3636 kuzum benimde inşallah Kasım'da. Riskli bir gebelik mi yaşıyorsun , Allah yardımcın olsun. Datcalimisin normalde. Cüneyt bey başından beri bana çok destek oldu , ben devlette başladım takibe aslında ama ikili tarama zamanı geçtim Cüneyt beye. Devlette ki 82 kiloyla doğuma gireceksin en fazla dedi. 75 le hamile kalmıştım. Ama Cüneyt bey bana bu tarz şartlar koşmak yerine dikkat etmelisin vs diyerek yatıştırdı beni hep dinledim şükürler olsun 3 buçuk kilo aldım 6 ay bitti. Çok ılımlı biri motive ediyor insanı. Derya hanım klinik açtı aynen kuzum o da çok iyi birisi ne kadar oduyorsun muayeneye canim. Bu arada Datça da kadın doğum doktoru yokmuş öyle mi 😲 çok tuhaf gerçekten
Mutire Yok canım datçalı değilim, evlendikten sonra geçen yıl yerleştik. Aileler İstanbul’da oturuyor. Çok şükür riskli bir gebelik değil her şey yolunda, derya hanım 4 boyutlu tarama yapıyor fakat perinatoloji ihtiyacı olursa yönlendirmek zorunda kalırım demişti geçen ay. Hem annemler hem kayınvalidemler sürekli çağırıyordu hem ziyaret hemde çekim için geldim bende fazla pipirikliyimz. Ben 49 kiloyla hamile kaldım. Şu an 18. Haftada 58 kiloyum fazla almışım😬 muayene için 180 ödüyorum testler uygun. Doğumda ahuyla yücelen farklıymış fiyatları em fazla 4.500 civarı dedi maalesef Datça’da doktor yok büyük saçmalık ve eziyet benim için
Esarikay
burda okuyan öğrencilerin çoğu burda kalıyormuş zaten☺️☺️ Guzeldir memleketim cevresi cok guzel cunku😬
Burcuburcuuu aynen ilerde yerleşmeyi düşünüyorum bende 😂
Ankara sincan 🤗❤️
Denizli
Kuşadası ☺️
Ordu 💙💚