• SağlıkGebelik
  • Ara sıra gözde simli parıltı gbi seyler olması normalmi kızlar?

Hamile kaldıgımdan beri ilk zamanlar bi kere olmustu sonrasındada 2 kere falan daha yasadım suan 32.haftadyım kızlar böle olan varmı sebebi ne acaba tansiyonum falan herzaman normal cıkıyor

yüreğinin güzelliği senin yüzüne vurmuştur bebeğinin canım endişelenme

Veranur o ben de normalde de oluyor arada sırada tek gözümü kapatıp bakabiliyorum .doktor stresten demişti

Veranur bende de oluyor tatlım kan basıncımız tansiyon değerlerimiz vücut dengemiz değişiyor bünye de bir şekilde tepki veriyor 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😊

Ayse1 az önce bi postta bayan gebelik zehirlenmesi şikayetlerinde bu durumuda belirtmiş bende acaba doktoruna soran varmı diye merak ettm kuzum

Veranur bendede oluyor öyle olunca direk tansiyonumu ölçüyorum düştüğü zaman oluyor bende takip ettim. Sende tansiyonuna bakmalısın ☺️

Tamam canım saglık ocagında ve her kontrolde ölctürüyorum sürekli normal cıkıyor

R_abia eve tansiyon aleti alıyım olmazsa canım gecen 3 hafta boyunca her hafta kontrolw şgttim doktor her seferndw baktrdı normaldi hep

Veranur gebelik zehirlenmesinde boyle birseyi yasadigini anlatmisti başka bir kadin. Fazla oluyorsa doktora danısin mutlaka ihmal etmeyin

Esra85 yok tatlım fazla degl cok nadir oldu ama oldu yani o yüzden sormak istedm

Veranur gecen gün burda biri yazmıştı okumuştum gebelik zehirlenmesi olmus belirtilerden biri de buymus bi doktorunuzla danışın isterseniz

Veranur istersen bir doktora görün devamlı oluyorsa hem için rahat eder benim arada oluyor o da hızlı hareket ettiğimde