• SağlıkGebelik
  • Ara sıra gözde simli parıltı gbi seyler olması normalmi kızlar?

Veranur gebelik zehirlenmesinde boyle birseyi yasadigini anlatmisti başka bir kadin. Fazla oluyorsa doktora danısin mutlaka ihmal etmeyin

Esra85 yok tatlım fazla degl cok nadir oldu ama oldu yani o yüzden sormak istedm

Veranur gecen gün burda biri yazmıştı okumuştum gebelik zehirlenmesi olmus belirtilerden biri de buymus bi doktorunuzla danışın isterseniz

Veranur istersen bir doktora görün devamlı oluyorsa hem için rahat eder benim arada oluyor o da hızlı hareket ettiğimde

Veranur bende hep olur hatta ben onları görünce mutlu olur dilek dilerim canım önemli olduğunu sanmıyorum hamilelikten öncede olurdu bende👩‍❤️‍💋‍👩

Gozde01 internete yazdımda göz rahatsızlıgı belirtisi dior kuzum bebege zarar verecek bişey olmasnda sıkıntı yok🥰

Veranur bende de aynı sorun oldu 3-4 defa. Hiç göremediğim bile oldu. Ve bunu araba kullanırken yaşadım. Üstelik kaza yaptım. Bir an da gözümün ikisi de kayboldu yani hareket halindeyken. Kendi doktorum değil de acildeki düşük tansiyondan ötürü dedi. 71 e 32 ydi tansiyonum. Bayıladabilirdin demişti doktor. Kendi doktoruma da soramadım istifa etti kendisi. Yeni doktor buldum şimdi ona da sormadım açıkçası.

Veranur vallaa sürekli gözlerimin etrafında beyaz şeyler uçuşuyor sürekli oluyor hemde 😏

Sibel2344 benimde sürekli oluyor ve bende duymuştum gebelik zehirlenmesi nedeni olarak ya İnşaAllah öyle birşey değildir

Nzlykp bildigim kadarıyla gebelik zehirlenmesinn en belirgn belirtisi tansiyon canım ama benimde aklıma takıldı yarın doktoruma mesj atıp sorcam

cansuuhakann cok gecmiş olsun canım benim saglıkla kucagımıza alırız inş bebeklerimizi

Veranur bende habire nedensiz oluyor tansiyonmda ölçlyr gayet iyi diyor doktorlar 3 tane doktorda inşallah doğru söylyrlardr 21. Haftam bu arada 🤲🏻😂

61hok süreklimi oluyor canım sende bende baya panikledm doktor gözdeki duruma ne dedi peki

Bende cocuklugumdan beri oluyor sebebi kan şekerinin düşmesiymiş genelde zaten uzun sure bisey yemedigimde acken falan oluyor oyle oldugunda direk bir kucuk kutu meyve suyu ic bakalim 10 dk icinde gecerse sekerinin dusmesinden kaynaklaniyodur

Veranur yok ya hemen aklına kötü şeyleri getirme .(derim ama ben de hep kötüsünü düşünürüm )😂 rahat ol bşsey olmaz .olsa analarımıza ninelerimize olurdu kız 😂 tarlada doğurup kordonunu taşla eziyorlarmış 😂

Veranur aynı şeyi bende yaşıyorum göz kararması gbi ama değil etrafında simli parıltılar uçuşuyo ve geçiyo sanrm hamilelkten ama nedir bilmiyorum 3 kez yaşadım 3. Sü dündü şuan 25+5 iz. Hayırlısı olsun 🙏🏻