Veranur Hamile kaldıgımdan beri ilk zamanlar bi kere olmustu sonrasındada 2 kere falan daha yasadım suan 32.haftadyım kızlar böle olan varmı sebebi ne acaba tansiyonum falan herzaman normal cıkıyor
Ayse1 Veranur o ben de normalde de oluyor arada sırada tek gözümü kapatıp bakabiliyorum .doktor stresten demişti
Gamizz Veranur bende de oluyor tatlım kan basıncımız tansiyon değerlerimiz vücut dengemiz değişiyor bünye de bir şekilde tepki veriyor 🤷🏼♀️🤦🏼♀️😊
Veranur Ayse1 az önce bi postta bayan gebelik zehirlenmesi şikayetlerinde bu durumuda belirtmiş bende acaba doktoruna soran varmı diye merak ettm kuzum
Veranur Gamizz aklıma takıldı canım ya gebelik zehirlenmesi belirtisi arasnda yazmıstı bayanın biri ondan sonra süphe duydum epey bi
Ayse1 Veranur yok ya hemen aklına kötü şeyleri getirme .(derim ama ben de hep kötüsünü düşünürüm )😂 rahat ol bşsey olmaz .olsa analarımıza ninelerimize olurdu kız 😂 tarlada doğurup kordonunu taşla eziyorlarmış 😂
gulsahhzry Veranur tansiyon yüksekliği de yaşıyosan bence bi idrar testi yaptırmakta fayda var canım. Ben de duymuştum gebelik zehirlenmesi belirtilerinde. Ama tansiyon sorunu yoksa sanmıyorum. İnşallah da yoktur🙏🏼
Gamizz Veranur istersen bir doktora görün devamlı oluyorsa hem için rahat eder benim arada oluyor o da hızlı hareket ettiğimde
61hok Veranur bende habire nedensiz oluyor tansiyonmda ölçlyr gayet iyi diyor doktorlar 3 tane doktorda inşallah doğru söylyrlardr 21. Haftam bu arada 🤲🏻😂
Dilanserdar Veranur benimde gözümün önünde beyaz noktalar uçuşuyor sim gibi sizinde öylemi tansiyonumda normal kime söylesem saçma buluyor doktora gitcem dedim
R_abia Veranur bendede oluyor öyle olunca direk tansiyonumu ölçüyorum düştüğü zaman oluyor bende takip ettim. Sende tansiyonuna bakmalısın ☺️
Veranur R_abia eve tansiyon aleti alıyım olmazsa canım gecen 3 hafta boyunca her hafta kontrolw şgttim doktor her seferndw baktrdı normaldi hep
Esra85 Veranur gebelik zehirlenmesinde boyle birseyi yasadigini anlatmisti başka bir kadin. Fazla oluyorsa doktora danısin mutlaka ihmal etmeyin
Sibel2344 Veranur gecen gün burda biri yazmıştı okumuştum gebelik zehirlenmesi olmus belirtilerden biri de buymus bi doktorunuzla danışın isterseniz
Nzlykp Sibel2344 benimde sürekli oluyor ve bende duymuştum gebelik zehirlenmesi nedeni olarak ya İnşaAllah öyle birşey değildir
Ayselgalya Sibel2344 Veranur ben istifra edince oluyorum canim , anlik olup geciyor, tansiyonla alakalidir bence