Veranur bende de çok olurdu gebelik öncesinde de çok ciddiye almazdım. Korkutmak istemem ama sen yine de tedbir almalısın bence. Ben gebelik zehirlenmesi geçirmiş biri olarak 22 haftamda onca k. Doğum kontrolünde fark edilmedi. Ancak dahiliye kontrolüm( şeker hastası olmam sebebi ile) esnasında dahiliye doktorum idrarda protein kaçağından fark etti. Hemen aynı hastanedeki k. Doğum doktoruna yönlendirdi. O doktor da Evet gebelik zehirlenmesi olabilir diyerek hemen beni başka daha büyük bi hastaneye sevk etti. Ve o gün yatisim yapıldı gebelik zehirlenmesi sebebi ile. Normalde tansiyonu düşük biriyim ve genelde de düşerdi. O haftaya kadar da hiç tansiyonum yüksek seyretmedi. Sen korkma belki üstdeki arkadaşların dediği gibi tansiyon ve şeker düşmesindendir inşallah ama bence idrarda protein kacagina baktirmalisin bence. Şu anda tansiyon ilacı kullanıyorum 33 haftaya kadar geldik çok şükür sen lütfen ihmal etme ve doktoruna sor ve idrar tahlili yaptır canım bence. Gelmiş geçmiş olsun. Inşallah düşündüğümüz şey değildir. Basit şeker yada tansiyon düşmesidir inşallah. Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲