Melissscim EsraM EsraM özlem hanima gitiim ben uslubu dawranışları hareketleri hiç hoşuma gitmedi muhakak iyi bir dr dur ama hiç elektriğimiz tutması we bir keresinde ciddi kalbimi kırdı görünce kadını tüylerim diken diken oluyor 😂😂😂😂
EsraM Melissscim aaa çok şaşırdım kız VAllah bana karşı çok iyi ilgili hiç kötü ters bi davranışını görmedim hep güler yüzlü ve her randevumda sorar beni ve bin tane soru sormama rağmen hep güzelce cevapladı 😅
mercimek shdshntrk 16. haftaya kadar hep mide bulantım oldu ama nadir kusmuşumdur baş ağrısı da ara ara dayanılmaz oluyordu ama ilerleyen zamanlarda geçti şimdi mesela mide yanması ve eklem ağrıları mahvediyor😞
shdshntrk mercimek sağ tarafınızda hafif bir kasılma var mıydı bu aylarda benim bugün oldu bu durum damar atması denilen şey bu mu yoksa bilemedim büyüklerim öyle derdi hep 😊
mercimek Zeweyy ben memnunum doktorumdan siz sormadan her şeyini söyler şikayetlerinizi dinler cevap verir öyle evhamlı doktorlardan değildir şimdiye kadar bi problem yaşamadım çok şükür ben de tavsiye edebilirim😊
mercimek shdshntrk bebek toplanması şeklindeyse olabilir benim de oluyordu özellikle 18. haftadan itibaren net şekilde hissetmeye başlamıştım
mercimek shdshntrk bebeğin bi yere toplanması yüksek ihtimal ama yine de doktorunuza danışın farklı bi durum olmasın
Zeweyy sabirsizanne muayene ücreti ne kadar doğum ücreti hakkında bir bileğiniz var mı 😊 bu arada sizin kaçıncı haftanız
Zeweyy shdshntrk teşekkürler onu da bir araştırayım muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar acaba biliyor musunuz 😊
shdshntrk Zeweyy Doğum ücretini konuşmadık ama birinden duydum 600 dedi muayene ücretide 40 tl canım 😊