shdshntrk mercimek hamilelik sürecinde hiç kustunuz mu baş ağrınız oldu mu bunlardan çok pis şikayetim var midem bulanıyor ama kusamıyorum buaralarda başağrısı yaşıyorum 😊 biraz daha bu haftaları atlattınız diye soruyorum size 😂😂
Zeweyy mercimek shdshntrk ben de Malatya’lıyım İstanbul da yaşıyorum inşallah 32. Haftamda Malatya’ya gelip orda kontrollere devam edeceğim ve kısmet olursa orada doğum yapacağım doktor tavsiyesi alabilirim ☺ Ali Pekince yi bir arkadaşımdan duymuştum nasıl sizce ?
mercimek shdshntrk 16. haftaya kadar hep mide bulantım oldu ama nadir kusmuşumdur baş ağrısı da ara ara dayanılmaz oluyordu ama ilerleyen zamanlarda geçti şimdi mesela mide yanması ve eklem ağrıları mahvediyor😞
shdshntrk Zeweyy ben müjde hastanesindeki irfan Özer’e gidiyorum gayet iyi bir doktor onada gidebilirsiniz 😊
Hayalim044 Zeweyy bende o dr a gidiyorum bi kaç arkadaşımıda Ali pekinceye yönlendirdim hepsi çok memnun kaldılar kesinlikle Ali Pekinci mükemmel bir dr
mercimek Zeweyy ben memnunum doktorumdan siz sormadan her şeyini söyler şikayetlerinizi dinler cevap verir öyle evhamlı doktorlardan değildir şimdiye kadar bi problem yaşamadım çok şükür ben de tavsiye edebilirim😊
Zeweyy shdshntrk teşekkürler onu da bir araştırayım muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar acaba biliyor musunuz 😊
EsraM shdshntrk Melissscim mercimek kızlarrrr merhabalarrr bende Malatya’da yaşıyorum bende bostanbaşında oturuyorum 😊 33 haftalık olduk bizde çok şükür Gözde sıtmapınarı özlem hanıma gidiyorum bende ❤
Melissscim EsraM EsraM özlem hanima gitiim ben uslubu dawranışları hareketleri hiç hoşuma gitmedi muhakak iyi bir dr dur ama hiç elektriğimiz tutması we bir keresinde ciddi kalbimi kırdı görünce kadını tüylerim diken diken oluyor 😂😂😂😂
Kaderrakbas shdshntrk selamlar bizde Malatyaliyiz yarışmaya Kocaelinden katılıyoruz 32+5 haftalığız 😂😂
Zeweyy sabirsizanne muayene ücreti ne kadar doğum ücreti hakkında bir bileğiniz var mı 😊 bu arada sizin kaçıncı haftanız