seymaaygunsafca Valla son haftalarım doktorum benim ali irfan güzel di adamin izmire geri dönecegi tuttu resmen ortada kaldim😡
Reparista seymaaygunsafca aynı kaderi paylaşıyoruz canım ben birde ilçeden gidip geliyorum şimdi ortada kalmış gibi hissettim ve çok üzgünüm sen kime gideceksin ali irfan bey birine yönlendirdi mi seni
Emeryem Nazan özdemir gece kanamayla gittim cumartesiydi üstelik kalkti geldi ben düşük yaptim çok üzüldüm oturup birlikte ağladık hayatımda gördüm en alakalı doktor
seymaaygunsafca Emeryem gecmis olsun cnm artk son zamanlarım.ya hepsini deneyim hangisi iyiyse onda doğumu mu yapacağım
Rmyskse seymaaygunsafca canım 34. Haftamdayım ben hatemde Nazire hanıma gidiyorum. Çok yoğun ama bir o kadar da ilgili. Beni her konuda aydınlatıp sorularımı cevaplıyor.
seymaaygunsafca Rmyskse ya aslnda hatemi genelde söylüyorlar ama ben haremde hatta haberlere ciķti bu ameliyat olan cocuk %95 yatağa bağimli kalmis ya o nedenle korkuyorum o hastaneden
Rmyskse seymaaygunsafca bende hemşireyim. Her ameliyatta belli bazı riskler vardır bunları biliyorum. Çok üzerinde düşünmemeye çalışıyorum duamı ediyorum ben sonrasını Allah’a bırakıyorum 😊
Evremafas seymaaygunsafca merve şehirde anka hastanesi var kadın o kadar normale yatkın ki 3 tane sezeryan sonrası bile normal yaptırdı önerrim yakınsanız 😊😊
seymaaygunsafca Seyemm canim gidicem haftaya insallah kabul etti isteğimi Instada baktım iyi bir doktora benziyor insallah Benim icnde iyi olur