Twin_mother2 Simos44 inanıyorum ki ayetler ve dualar sayesinde gönderdik hiçbir hamileliğim bugüne gelemedi
Twin_mother2 Deletedmom0041 muska dediğinde büyü değil ki dualar ayetlerden oluşan bişey kendim de sabah akşam okumalar yaptım gıdaya gelince et yemedim ama onun açığını kapatck şeyler yedim şuan bebek için isteme sebebim 3 haftada ne kadar hızlı aldirablrm diye
Ozden_altun Twin_mother2 günde 1 tane muz yiyebilirsin kaşar da ben gidip geldikçe atıyordum dolaptan kesilmiş küp halinde çok kilolu değildi oğlum ama 3080 gr doğdu 38+5 de Eylül ayında
FSCMK Twin_mother2 yok bende yiyorum da Pazar’a çıkamıyorum bir yere gidemiyorum o yüzden eşim gelince alıyor
Arifeyenianene Twin_mother2 bol bol gez hareketlilik bebeğe kilo aldırır yersen yatarsan sen alırsın.gezersen çocuğun alır
Cburc Bebeği tombiş olan bir anne olarak söylüyorum 😁 kaşar peyniri karpuz nesquık Yogurt bakliyat ve et
dilcey Lavinia5 bir kiloluk kavanozun içine kefiri koyuyorum üzerini sütle dolduruyorum gün aşırı demir değdirmeden plastik süzgeçle süzüp yıkayıp tekrar kavonaza koyup süt döküyorum akşamları yatarken büyük bir bardak içiyorum çok ta rahat uyutuyor😊
Arifeyenianene Twin_mother2 hii bak işte o yüzden zayıf kalmış bebisler. Burda kim ne ye derse desin hepsi sana kilo yapar unutma. Evde tur at ne bilim hareketli olmaya gayret göster o zmn riskin yoksa oturma sakın hareketsiz kalma