AygyulSina Twin_mother2 hmm anladim ama rabbim omur biçmişse yasarlar cnm 14 haftalik bir bebek doguyor 700gr ve yasiyor
nunu25 Kasar muz sutlu dondurma yogurda meyve dogra bide yulaf sütle beraber icinede ceviz yulaf cok kilo aldiriyo ben yiyorum baya beslemis bebegi
Twin_mother2 nunu25 maşallah subhanallah 41 kere hemde bence bu yorumunu kaldır cnm mazaaalllah nazar olur falan
AygyulSina Twin_mother2 34 haftada girer cnm kuveze kilosu azda olsa olmasada solunumunu kontrol etmek icin
AygyulSina Twin_mother2 az girer ama cnm allah yardimcin olsun arkadasimda ikiz dogurdu onun kizinin biride kuveze girdi hatta 38de dogurdu o ama cigerlerinde su varmıştı
ozgeege Twin_mother2 kaşar muz ve karpuz acayip kilo aldırıyor karpuzu ve muzu günde 2şer ye kaşarı da tost yap yada patates haşla kaşar kat karıştır felan ye canım
dilcey Twin_mother2 ayran seviyorsan içebilirsin aslında mayasını bulup kendin yapsan daha iyi olur hem sana bebeklere de çok faydalı ben şuan emziriyorum ve hiç mama kullanmadım oğlumun maşallahı var sütün yaramış diyorlar
Arifeyenianene Twin_mother2 dikkat et yapılan muskayi kaybetme. Muskasini kaybedene üç harfliler musallat olabilir derler tabi ne kadar doğru bilmem.ama sen yine de dikkat et. Allah şifa versin
Arifeyenianene Twin_mother2 hii bak işte o yüzden zayıf kalmış bebisler. Burda kim ne ye derse desin hepsi sana kilo yapar unutma. Evde tur at ne bilim hareketli olmaya gayret göster o zmn riskin yoksa oturma sakın hareketsiz kalma