nilaylaylaylay Nl-oguz3561 ilk 16 haftaya kadar 1-2 kilo aldım belki daha az canım. Sonra yavaşladı. Haftada 200-300 gram alıyordum. Ne olduysa 20. Haftadan sonra oldu. Her haftaya artık garanti 1-2 kilo başlıyorum.
Eceyavuz Nl-oguz3561 52 ile hamile kaldim 20 haftama kadar 4 kilo verdim suan 26 haftadayım 58 kiloyum
Eceyavuz Nl-oguz3561 öğünlerimi guzel yiyorum onun dışında acıktigim zamanlar da meyve yoğurt yada kuruyemisle gecistiriyorum ama hic bise yemeden de kilo alınıyor bu haftalarda 🤔 yüzüm hala çok zayıf karnımda cok yok gören 6 ay olduğuma inanmıyor eşim bile diğer hamileleri görünce kesin sende bi sıkıntı var diğerleri gibi değilsin doktoru değişelim ters giden birşeyler var diyip duruyor 😂
ZehraAlbayrak Nl-oguz3561 kilo guzel bisiy deil bebek saglikli olsunda varsin hic almamis olun takmayin istahli olmasam bende yemem almak istemem😊
Akademisyenanne Nl-oguz3561 55’le hamile kaldim. İlk uc ay kilo almadim. Simdi 5. Aydayiz 5 kilo almisim🙈hangi ara aldim bilmiyorum. Zaten belli olmuyor da kilo aldigim. Hamile pilatesine baslayacagm bu ay.
Nl-oguz3561 Akademisyenanne ona bende baslamak istiyorum ama bakalim bilindigim yerde varmi bilmiyom😊
Nl-oguz3561 Eceyavuz aman amn oyle sey olur mu 😱 5 kiloyla doguran bile var saglik hemde bu bunye ile alakali canim 😊
Esesen Nl-oguz3561 normalde ilk 3 ayda kilo alınmıyor hatta veriliyor ben 16. Haftadan sonra almaya başladım
Ur1987 En hızlısı ben çıktım herhalde mesajlara bakınca 58 - 60 kilo ile hamile kaldım şuan 39+2 84 kilo olmuşum YANİ 24 KİLO ÇOK İYİ BİR PERFORMANS 😂 ama neyseki görünürde birsey yok o kadar
honey Ur1987 bende sendenim :) 60 kilo ile hamile kaldım, şu an 36+4 ve 18 kilo almışım :) Bakalım doğuma kadar kaç daha alırım :)ama evet bendede çok belli olmuyor, hatta kilo almamışsın diyenler var boyum uzun diye :))
Pisi Nl-oguz3561 hamile kalmadan önce 54 kiloydum 16 haftalık hamileyim 50 kiloya düştüm. Bebek’te herhangi bir sağlık sorunu yok ama eşim çok takıyor kilo almamama. Zaten ilk zamanlar aşırı mide bulantım vardı şimdi de Demir ilacı iştahımı kapatıyor. Bundan sonraki zamanlarda kilo alacak mıyım merak içerisindeyim 😔