Oglusannesii Arzumurkmez benim doktorum bayramda yok maalesef bende ya önce ya sonra olsun istiyorum ama bizim oğlan npar bilemiyorum çatı muayenesi oldunuz mu benim sadece çatı kemiklerimde ağrı var havalar zaten malum yarın da kontrolüm var 🌹
Arzumurkmez Oglusannesii çatı muayenesi henüz yapmadı. Kilosu normal Doğuma uygun şimdilik dedi. Kemiklerim bazen benimde ağrıyor. Haftaya çarşamba kontrolüm var bayramda il dışına çıkmayacakmış ama sonrasına kalır zaten dedi :)
Ebrom Oglusannesii evet canım 35 de yapıldı herşey uygun normal doğum için bekliyoruz bakalım ne zaman keyfi isterse 😍 senin yapıldı mı canım çatı muayenesi?
szmdc Oglusannesii açıklığa baktılar 1 parmak açıklık varmış rahim yumuşamış ama çatı muayenesiyle aynı şey mi bilmiyorum doktor özel olarak çatıyla ilgili bişey demedi
Oglusannesii Deletedmom0041 😂 ayy hayırlısıyla doğuurursun inşallah bende çok korkuyorum o kadar bekletmesin oğlum beni 🤦🏻♀️
Oglusannesii Civciv123 benimde yarın kontrolüm var yarın yapar mı o zaman tedarikli gideyim size ne zaman baktı 🤔 bebek kanala inmiş mi
Oglusannesii Btl41 bu 11 hurmayı falan denediniz mi gerçi ben napılırsa yapılsın zamanı ne zamansa o zaman geleceğine inanıyorum ama genede yapıyorum 😄
Civciv123 Oglusannesii kaç haftalık oldunuz hazırlıklı gitmekte fayda var çatım iri bebek için çok müsait değilmiş ama şuan 3 kiloyuz duruma göre bakcak doktor😓