Buharaa Alpcnr hadi ya rabbim yardımcın olsun inşallah geçer sancıların. Bende normal istiyorum şimdilik öyle gözüküyor ama rabbim hakkımızda hangisini hayırlaysa onu nasip etsin
Oglusannesii Deletedmom0041 😂 ayy hayırlısıyla doğuurursun inşallah bende çok korkuyorum o kadar bekletmesin oğlum beni 🤦🏻♀️
Seyyid Son 22 duruma göre 7-8 saat sonra gele bilir şuan hastaneden yazıyorum kontrol amaçlı be doğumu konuşmaya geldik ama duruma göre doğura bilirim de öyle dediler yüksek tansiyon şeker den dolayı çok riskli gebeliğim var 😔😔
Buharaa Seyyid cok şükür riskli zamanlar gecmis artık gelsede sıkıntı olmaz hic stres yapmayın sağlıklı hayırlı alın kucağınıza insallah 😊
Oglusannesii Buharaa ben hurmayı bayadır yiyorum temizlikten spora elim değmiyor yarın kontrolüm var hadi bakalım 😂🤦🏻♀️
Oglusannesii OsmisinAnnesi ayyy bende diyorum kurbanda gelmesinde artık son yediye de razı olabilirim 😂
Ayseberru Oglusannesii 38 haftama girmiş bulunuyorum. Pazartesi günü çatı muayenem yapıldı 3 cm açılma var ama hala tık yok sancılar başlasın diye temizlik yapıyorum günde 3 posta geziyorum banamısın demiyor 😁😁 çok nazlı çokk
Oglusannesii Buharaa bebeğin toplanması durumu oluyor ama sancısız bi şekilde onun dışında çatı ağrısı var hala geçmedi
Oglusannesii FnurGokcan ayy benimde taa ne zaman çatladık yine çatlıyor biliyordum çatlayacagumı cildim hep kuruydu oldum olası inşallah zayıflayınca düzelirler az da olsa 🤲🏻