Buharaa Seyyid cok şükür riskli zamanlar gecmis artık gelsede sıkıntı olmaz hic stres yapmayın sağlıklı hayırlı alın kucağınıza insallah 😊
Seyyid Buharaa teşekkür ederim şimdi kontrolden çıktım herşry yolunda çok şükür sadece kan dolaşımı çok kötü yüksek tansiyondan dolayı ce kilosu çok düşük 2100 kg normalde 2600-2700 kg civarı olmadı lazım o biraz sıkıntı
Arzumurkmez Oglusannesii çatı muayenesi henüz yapmadı. Kilosu normal Doğuma uygun şimdilik dedi. Kemiklerim bazen benimde ağrıyor. Haftaya çarşamba kontrolüm var bayramda il dışına çıkmayacakmış ama sonrasına kalır zaten dedi :)
Ebrom Oglusannesii evet canım 35 de yapıldı herşey uygun normal doğum için bekliyoruz bakalım ne zaman keyfi isterse 😍 senin yapıldı mı canım çatı muayenesi?
Oglusannesii Ebrom hayır yapılmadı yarın kontrolüm var yapar mı bilmiyorum çatı kemik agrım bolca var ama 🤷🏻♀️
deletedmom832 Oglusannesii eğer nasip olursa doğuracaz bu ay 😂😂 haftaya kadar bi gelişme olmazsa sezeryan günü alıcaz babasııı benden önce doğuracak ama o kesin 😂😂
Oglusannesii deletedmom832 hayırlısıyla gelsinler ben son ana kadar beklerim sezeryan asla istemiyorum inşallah olmam 🤦🏻♀️
Gndgd33 Oglusannesii bende asırı kasılma var arada birde karnımın ust kısmından asagıya dogru sızı gıbı sancı var bacaklarım ve belim cok agrıyor
Minejjan Oglusannesii haftaya 37 olcam işte benim doktor 37 de yapcam dedi bazı doktorlar 39 da yapıyor ama bilemiyecegim
B_F_M Oglusannesii bende öyle düşünüyordum ama doktorum bayramdan önce alalım dönmez artık dedi o yüzden bişey diyemedim
mervedinc Oglusannesii öyle birşey ki sancım çıkıyor çok ağrı hissediyorum ama hala doktorlar birşey denemiyorlar 38+3 oldum biraz suni verip deneseler içim rahat edecek
Oglusannesii mervedinc öyle deme canım ya suni çokta ihi bişey değil yani acı yönünden demiyorum sağlık açısındanda öyle en güzeli en doğalı sağlıkla gelsinler inşallah
Duyguxx Oglusannesii son 18 bizimde🙈 bayramı atlatmak istiyorum 18 Ağustos demişti doktorum ama bakalım hayırlısı bu gidişle benimki 18ağustosu bile geçicek gelmeye niyeti yok😁 kasık ağrılarım çok zorluyor artık beni
Oglusannesii Duyguxx yaa benim sadece çatı kemiği ağrım var bende bayramdan önce yada sonra olsun istiyorum ama tabi bize sorulmuyor çatı muayenesi oldunuzmı