Rubab_2020 Betul-34 bebek arabasından memnun musun canim kullanışı rahat mi kapanması falan rahatlıkla kullanılabilir mi
MuM El_mu havaalanı yolu uzerınde e bebek var gayet buyuk, yeşilbahce mahallesının oldugu cadde de joker, e bebek, ilke bebe, civil vs var orayada bakabılırsın
Gulsevm Balamir canım benim oturduğum yerdeki şubede 3 adet vardi simdi geldim 50 tl idi fiyat ama hangi tarihte geldi bilmiyorum :)
Oglusannesii Hanımlar dependi indirimli olarak şok marketin internet sitesinden alabiliyorsunuz mağaZada pahalı fakat sitede indirimli
MrvUmt tubasd grili yeşilli gbi olan paket erkekler için mor olan paket bayanlar için.üstünde resimden ayırt edebilirsin canım
tubasd MrvUmt ikiside bayan resmi var birimde 6×10 610 gr yaziyor ceptesok uygulamasini indirdim orda arattimda iki farkli kadin dependi çıktı aradada baya fiyat farik var alan olduysa daha once farki biliyordur belki die düşündüm
Betul-34 Rubab_2020 daha kullanmaya başlamadım ama tek elle acılıp kapanabiliyor bide şık duruyor ...
Xaleyeren Satiii çok kaliteli biz görümceme aldık hediye olarak çok memnun biz 700 aldık fiyatıda düşmüş kaçırma bence
Xaleyeren masalfatos 4 babynin puseti içinde 550 veya 600 olması lazım fiyat olarak uygun kullanış bakımından çok güzel biz aldığımızda 700 küsürlerdeydi
Nesli07 Kızlar English home da bebek battaniyesi, nevresim, çarşaf bı çok üründe %70 indirim var mağazalarda da geçerli ben bugün battaniye bebek nevresim takımı falan aldım tavsiye ederim 😊