Zeydo Kadriye05 yanii bende öyle düşündüm zaten çabucak büyüycekler çok çok pahalı kaliteli olmasının bi faydası yok zaten pahalı ürünlerin bile kaliteleri tartışılır. Teşekkür ederim🤗
Reparista SemaAsya teşekkürler bayadır takip ediyorum ama 359dan aşağı jokerde hiç denk gelmedi çiftli elektrikli olan
SemaAsya Reparista 1 Ad. Lansinoh 2'si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası 1 Ad. Lansinoh Göğüs Pedi 100'lü ikisini de %40 indirimden almıştım 300,98 TL ye. Göğüs pedi 100 lü 54,99 normalde. Denk gelmemiş demekki. Güle güle kullanmak nasip olsun :)
Reparista SemaAsya inşallah canım 😊 Yakın zamanda mı aldın ben göğüs pedimi falan aldım tek eksiğim buydu ama dhaa uyguna denk getiremedim yine joker indirimi görürsen haberdar edebilir misin bu gelmeden başka indirim olursa bunu iptal edebilirim çünkü 😊
SemaAsya Reparista En son 30 Temmuz'da indirim olmuş canım ben de yazmıştım buraya hatta :) İnstagram sayfasından takip ediyorum indirimleri. Gördükçe yazarım tabiiki 😊
FSCMK Kızlar konuyla alakasız ama bunun için post açmak istemedim 😂e bebekten alışveriş yaptım ama ödeme şekli olarak kredi kartı şeceneği var kapıda ödeme yokmu 😕nasıl alıcam o ürünleri o zaman
Ebiyim FSCMK kredi kartıyla ödetip adresinize isteyebilirsiniz. Kartınız yoksa mağazadan almanız gerekir.
El_mu Antalya da bebeğim için alışveriş yapacağım mağaza var mı bilen? 30 haftayım hala bısey alamadım
YeterK El_mu https://instagram.com/ponponbebe07?igshid=jem7qzpmfu66. instagramda bu sayfayı takip ediyorum Antalya daymış, fiyatları uygun geldi ama alışveriş yapmadım hiç. Yakınsa belki mağazasından alışveriş yapabilirsiniz. 😊
MuM El_mu havaalanı yolu uzerınde e bebek var gayet buyuk, yeşilbahce mahallesının oldugu cadde de joker, e bebek, ilke bebe, civil vs var orayada bakabılırsın
Satiii İnstagramda moroğlubebe sayfasında Bebek arabaları indirimde. 4baby markasını kullanan varım dayanıklı bir araba mı. Pusetsiz 430 pusetli 530 tl
Xaleyeren Satiii çok kaliteli biz görümceme aldık hediye olarak çok memnun biz 700 aldık fiyatıda düşmüş kaçırma bence