Gozde25 Kuzular geçen gün burda miniço sorulmuştu deneme amaçlı bi kaç parça sipariş ettim ürünler gelince yazarım
Serapozdemir Minectn Aysegul6734 suwen marka gecelikler güzel ben hem pijama takımını hemde geceliğini aldım yıkadım ütüledim gayet güzeller https://www.suwen.com.tr/p/mommy-hamile-lohusa-gecelik-ekru-mavi-sh19610613l248-313
Umutttt Aysegul6734 lohusa sepeti diye bir sayfa var oraya bakın derim pahalı modellerde uygun modellerde var ben getirttim çokta hoşuma gitti
Ankgebe Aqua marka lohusa gecelik sabahlık uygun fiyata nerde bulabilirim acaba çok beğendim ama fiyat fazla geldi
Ozge3747 Ankgebe Aqua markayı çok uygun fiyata bulamazsınız, indirimleri bile 130-140 tl, ben 5 ay bekledim inecek diye en sonunda 150 tl ye alabildim.
aysegulsemih Serapozdemir Bu gecelik cok paylaşıldı gercekten. Ben boyundan emin olamadığım için almamıştım kısa gibi geldi nasıl sizce? Benm boyum 1.72 cok kısa mı olur
Serapozdemir Minectn ben tesettürlü olmadığım öyle bir arayışa girmedim ama farklı markaların olabilir ya da buradaki diğer arkadaşlar size yardımcı olabilirler
Dorukunannesi95 34-tugba ben hamile olmadan önce medium giyiyordum. Magazasina gidip bedenlerine baktim kendi bedeniniz tam oluyor dar olur demeyin medium u mesele hamilelere gore medium. Buyuk bedeni yani. Tam bedeniniz alın