Fenci Zeynep472165 tamam canım teşekkür ederim olmadı şok tan alırım artık zaman varda insan genede tamamlansin herşey istiyor 35+3olduk😊
Golgmysm Fenci merhaba Carrefour da indirimdeydi 2 gün önce aldım internet sitesinden bakabilirsiniz ☺️
Reparista Lansinoh çiftli elektrikli süt pompası kırmızıbeyazz.com sitesinde 315 tl ancak taksit seçeneği yok hepsiburada da 323 küsürdü 6taksite kadar taksit seçeneği var
SemaAsya Reparista Lansinoh Joker'de sık sık indirime giriyor. İkilisi 270-280 TL arası bir fiyata iniyor.
Sebogelin Rossman mağqzalarında prima premiumcare bebek bezlerinde baya indirim var. Kampanya 4 gün geçerliymiş
Reparista SemaAsya teşekkürler bayadır takip ediyorum ama 359dan aşağı jokerde hiç denk gelmedi çiftli elektrikli olan
Nesli07 Günaydın arkadaşlar English home da bebek ürünlerinde %70 indirim gösteriyo bebek battaniyeleri 40 tl ye düşmüş mağazadada geçerlimidir o fiyatlar sadece internet üzerinden mi bilgisi olan varmı?
Ebiyim Nesli07 merhaba sadece internet mağazasına özel indirim olduğunda bunu o şekilde belirtiyorlar.
Zeydo NaimeYilmaz merhaba hanımlar miniçonun internet sitesinde bebek kıyafetleri çok uygun 15-20 tl ye takımlar var. Kaliteli midir acaba? tabiikide 20 tl lik bişey için çok kalite beklemiyorum ama giyilebilir şeyler mi acaba🤔 alışveriş yapan var mı o siteden?
Yessimy Zeydo kayınvalidem bana oradan bir kaç takım, tulum falan aldı yıkadım ütüledim kumaşı güzel tavsiye ederim
Kadriye05 Zeydo merhaba ben direk magzasından aldım ama bence fiyatına gore yeterli bir kalitede aman aman bir polyester degil yumusak bir dokusu var. Her ürün aynı olur mu bilemem ama cok baskılılardan kacının bence.
Zeydo Kadriye05 yanii bende öyle düşündüm zaten çabucak büyüycekler çok çok pahalı kaliteli olmasının bi faydası yok zaten pahalı ürünlerin bile kaliteleri tartışılır. Teşekkür ederim🤗