Eserey Kızlar istanbul optimum linens mağazasında dün bebek nevresim takımı aldım 14,99 TL ye yakında olanlar varsa kaçırmayın derim.bir de suwen magazasindan 54 TL ye logusa gecelik aldım 😊 herkese iyi bayramlar🖐
DeryaKuzusu Glydn denizli de bir parekende markette canım. Aslında metro gibi bir yer metrodan daha uygun fiyatları.
Minelcaltas Ece34_ bende beğendim fiyatta gayet iyi de tereddüt de kaldım iste alan kullanan var mı merak ettim .. gerçi sitede yorumlara baktım hemen hemen tüm ürünlerin memnuniyet hep
Balamir Reflü yatağı arıyorum. Uygun bilen gören varsa.teşekkürler şimdiden. Bu arada trendyolda anne bebek ürünlerinde indirim var😊
Ozlem2634 Balamir e bebekte baby plus var 70 tl en uygun simdiye kadar onu gordum ben bende arayıstayım
Mucizemm35 Balamir BİM’e geldiğinde almıştık bizde 49.90₺ Kalitesi gayet güzel indirim oluyor sitelerde takip ediniz
Minelcaltas Aleyyynavefa sayfadaki ürün yorumlarına baktım alanlar memnun bende merak ettim sordum oyuzden canım alan veya bilgisi olan var mı diye
Byzgms Kızlar instagramda ponpon bebe diye bi sayga var www.ponponbebe.com diye siteside var daha önce alışveriş yapan oldu mu ürünler bayağı uygun fiyatlı kalitesinden emin olamadm ?
Aleyyynavefa Minelcaltas anladım canım bende henuz besik yatak vs bulamadım insAllah dogru duzgun birsey bulabiliriz 😕