Glydn MommyT https://www.welcomebaby.com.tr/mamas-papas-urunleri?gclid=Cj0KCQjws7TqBRDgARIsAAHLHP7QzyP6dBJRQ2N1IB5-93oYMAnJRRUxxwKvI80vN073etnFnE9DyHQaAoSoEALw_wcB Mamas papas için buraya da bakmanı tavsiye ederim arkadaşım
DeryaKuzusu Olivkie acaba size zahmet link atabilir misinz baya bakındım ama bulamadım ben. Daha pahalıya gelenler var. 18 li 104 liraya yok 🤷🏻♀️
selbi_19 Kızlar doğumdan sonra kullanacağınız korse Öner'iniz varmı bildiğiniz bir site falan çok pahalı bir şey istemiyorum
Ozge3747 Olivkie Evet ben de aldım bu indirimden ıslak mendil, bayağı da uyguna geldi bir de yenidoğan olması önemliydi benim için. ☺️
Melie Nuk’un kendi sitesinde fırsat ürünleri var ürünleri indirime girdi bakın isterseniz, çoğu stokta bitti
Mucizemm35 Mutire pamuklu olduğu İçin sorun yaşamazsın canım ama tabi ilerleyen günler için daha kalın birşeyde alabilirsin bende Ekim sonu kasım başı annesi olucam inşallah 🙏☺️
Senalii Ankgebe Normal fiyatından daha pahalıya satıyorlar. Ben bayağıdır bir modelin fiyatını takip ediyorum. 155 liraydı şimdi 175 tl olmuş indirim var güya yalan dolan
Cileginannesi gnctrksv emin degılım ama cok guzel kuması yanı ınce degıl kalıtelı. Yıkanınca dagılmıycak gıbı duruyo.
Busramerve Kızlar instagramda affababy diye bir sayfa var, internet sayfası da var. %50 bayram indirimi varmış, bayağı uygun kıyafetler. %100 pamuk yazıyor, daha önce alışveriş yapan oldu mu bu siteden?