Mucizemm35 Balamir BİM’e geldiğinde almıştık bizde 49.90₺ Kalitesi gayet güzel indirim oluyor sitelerde takip ediniz
busubusu Betul-34 hahaha bnde yapmıştm 😂 çok işe yarıyo ama hem emzirirken diğer göğüs sağılıyo hemde iş yaparken kullanabliyosn ☺️
Guneskiz05 busubusu gogus ucum yok bu yüzden doğduğu zaman emzirememe korkusu yaşıyorum acaba mochi bu durumdada ise yararmi?
mary1709 English Home bebek ürünlerinde sepette extra %30 indirim var. Pike çarşaf battaniye gibi ihtiyaçları olanlar kesinlikle baksın.
Tprkncr mary1709 indirim güzelde nevresim takımlarının içeriğini anlayamadım yazmıyorda lastikli bir şey var anlamadım ben mi bulamıyorum gercekten yok mu?
Mutire Songulss ya zaten açıkçası pek içime sinmemisti. Çünkü siyah bı tulum bar orda bile rengi tam siyah değil tereddüt etmiştim. Sağol canım
Songulss Mutire bu takimi aldim bn sikinti yasamadim bunda guzel kumasi suan bisy olmadi guzel takim bu
Ebru_cumhur Kızlar ben anne Bebek çantası almak istiyorum ama nasıl nerde hem uygun hem iyisi var bilmiyorum
Elifdikel Ebru_cumhur https://www.hepsiburada.com/thepack-tr2111-trendy-anne-bebek-cantasi-kircilli-pembe-p-HBV00000JFDGX buraya bakabilirsiniz
EMiracle Elifdikel ben instagram dan shule bags diye bir sayfa var oradan aldım kargo dahil 100 TL kumaşıda çok güzel sayfada güvenilir bir incele istersen. Ayrıca siparişin ertesi günü hemen yolladılar kargosu çok hızlıydı inşallah kullanmak ta nasip olur 😊