edablbl Tugbaklc-4 bazı hamilelerde süt erken inebiliyor gögüslere süt gibi degilde sarı su gibi geliyor
2016umut Gipas tekstil bilen varmı acaba cokk uygun pijama iç çamaşır i var guvenlimi bilemedim alan alışveriş yapan varmı acaba
Mucizemm35 Mutire bu ürünü geçtiğimiz hafta 49,90 dan almıştım çok güzel yumuşacık kumaşı çok kullanışlı hastanede çıkarken giymeyi düşünüyorum tavsiye ederim
Mutire Mucizemm35 ben Kasım annesi olucam nasipse inşallah , acaba rahat eder miyim çok ince mi canim
Mucizemm35 Mutire pamuklu olduğu İçin sorun yaşamazsın canım ama tabi ilerleyen günler için daha kalın birşeyde alabilirsin bende Ekim sonu kasım başı annesi olucam inşallah 🙏☺️
Yasmus55 NaimeYilmaz happy kıdse giriş yapamıyorum yanlış diyo neden acaba yeni kayıtmı yapmam gerekiyo
Cileginannesi Serapozdemir suwenden gecelik takımı ve sabahlık aldım üçü 150 tuttu. Kumasları cok guzel. Tavsıye ederım
Meryem_ahmet38 Gitti gidiyor da sleepy yenidoğan bebek bakım seti 69.90₺ kızlar bebek bakım örtüsü 10adet 80 adet bez ıslak havlu var içerisinde
DeryaKuzusu Olivkie acaba size zahmet link atabilir misinz baya bakındım ama bulamadım ben. Daha pahalıya gelenler var. 18 li 104 liraya yok 🤷🏻♀️
Glydn Arkadaşlar burası indirim postu lütfen! İndirim görücem diye giriyorum tavsiyelere alıştık artık aşı tartışılıyor pes yani
Yenibebeklianne Glydn haklısınız burası bunun yeri değil bunu belirttim zaten ama yazan arkadaşa cevap yazmak istedim amacım tartışma çıkarmak değil herkesin kendi görüşü insanların felaketleri okuyup etkilenmesini istemediğimden yazmak istedim.