Tuyu Tuyu bir haftada 4-5 kilo mevsim meyvesi yiyorum diyebilirim hemdd sabah aç karınla soğuk soğk anca kesiyor beni.
Cigdem07 Tuyu Ben çikolatanın üzerine su içiyorum sonra yatamıyorum uykum açılıyor resmen cin gibi ayağa dikiliyorum valla 😂 allah uykusuz gecelere hazırlıyor bence hamile kaldıgımdan beri adam akıllı yatamadım hiç yüz üstü yatmayı çok özledim ❤️😂
Kaderyavuz Cigdem07 yatagın ortasına yuvarlak delik acıp içine karnımı sokup öyle uyuyasım geliyo bnmde bazen 😂
Nzlykp Kaderyavuz evet canım maalesef gece uykuya zor geçiyorum Bi uyandım mı daha uyuyamıyorum vee dediğin gibi deli gibi uykum var ayakta duramıyorum içim bayılıyo ama uyuyamıyorum geceler çok zor benim için gerçi ben ilk hamile kaldığım zamanda uyku problemi yaşamıştım 5. Ayımda çok uyudum onun harici çok uyuyamadım 🙄🙄😂😂bu arada 31+6 haftalığım ben senin haftan kaç
Kaderyavuz Havvanurerolll oo bn o aylarda yine uyuyordum şimdi hem sıcaktan hem karnımdan uyuyamıyorum valla 36+2 olduk ☺️
Kaderyavuz Matmazell https://youtu.be/bSQvtomUazY videoyu bi izle canım burasıda gecen 42 dereceydi gündüz gece kac kere dusa girdigimi bilmiyorum hele bnm oglan sudan cıkmadı gün boyu
Matmazell Kaderyavuz faydalı bi videoymş canım ya sen nerdesin doktordan geldim bnm kızın gelesi yokmuş daha 😅 ayy Allahım gelir gelmez kendimi duşa attım
Pisi İlk haftalar bende çok uyuyordum hatta gündüz bile iki saat uyurdum. Düşük riskim vardı progestan kullanmaya başladım tüm uykum uçup gitti. Ne gece ne gündüz bir saat uyumuyordum. Progestanı bıraktım şimdi daha yeni uyku düzenim oluşmaya başladı.
Kaderyavuz Nisannasell bi kase yogurtmu yesek yatarken acaba rahatlatıyomus uykusunu getiriyomus bu aksam deneyim bi
Nisannasell Kaderyavuz normalde çok sevmem yoğurt ama bir kova da yesem etki etmez sanki bana öyle geliyo 😬
Zulal10 bende ayni durumdayım.uyanınca hareketli oluyo oda öle bi sıkıntı yapıyo ki evden dışarı atasım geliyo kendimi Nası bişey anlamadım.1 ayım kalı bitsin diye dua ediyorum🙏
Tuyu Kaderyavuz ay hiç sorma bu sıcaklarda ne haldeyiz yanlarında buzlu dondurma yiyemiyorum çocuk bronşitli doğucak diyo ha bire allahım yarabbim 😂