Tuyu Kaderyavuz ay hiç sorma bu sıcaklarda ne haldeyiz yanlarında buzlu dondurma yiyemiyorum çocuk bronşitli doğucak diyo ha bire allahım yarabbim 😂
Matmazell Kaderyavuz faydalı bi videoymş canım ya sen nerdesin doktordan geldim bnm kızın gelesi yokmuş daha 😅 ayy Allahım gelir gelmez kendimi duşa attım
Kaderyavuz Matmazell fransadayım ben gecen hafta cok sıcaktı bnde öyleyim dısardan gelir gelmez dusa atıyorum kndimi
Matmazell Kaderyavuz aaaaa fransa mı yaşam nasıl oldu burdaki kadar sık bakılmıyormuş dmi ultrasonla 🙄🤭
Kaderyavuz Matmazell 36+2 bnde canım ☺️Yaklasmıssın sen Rabbim bi avazda kurtarsın inşAllah bütün hamişleri
Matmazell Kaderyavuz ayy inşallah cümlemizi o kadar zorlanıyorum artk yatmak kalkmak yürümek hepsi dert oldu 😪
Matmazell Kaderyavuz evet 29 yaşındayım ilk gebeliğim kızımı bekliyorum hayırlısıyla doğsa da ağırlığım gitse diye dört gözle 😪 sıcaklar mahvediyo insanıııı yaz gebeliği kadar fena bişi yokmuş 🤭 ayyy Allahım bütün hamişlere sabır versin 😪
Kaderyavuz Matmazell aynn yaa bnde dedim bidaha yazın hamile kalıp kısın dogurcam dedim 😂 yazın cok kötü oluyo insan cidden terliyosun bide hamileligin getirdigi hormonlardan daha beter oluyosu
Matmazell Kaderyavuz bizi he ay alıyolardı şimdi haftada bire düştü 😬yaz bebekleri inatçı mı oluyo ne gelmek bilmiyolar. 🙄
Matmazell Kaderyavuz ahhh ahhh neler çekiyorum yaaa çıldırcak gibi oluyorm durduğum yerde ter döküyorm bende bi daha hamile kalırsam yaz bu aylarda kalıp mart nisan gibi doğurcaksın misss gibi 😄
Elif-uysal33 Kaderyavuz ben sabah 4 de uyanıp kusuyorum sonra asla uyuyamıyorum , boynum ağrıyor artık yatakta zorla uyumaya çalışmaktan