Ozgehasan Matmazell Aynen bi başlarsa insan kaptırıyor kendini ama başlamak isteyince de bi uyuşukluk geliyor insana 😄
Kaderyavuz [silindi] gözlerini kapat uyu bnce insan uykusunu alamayınca gün içinde cok tuhaf oluyo uykulu bas agrısı halsizlik 😣😣
Matmazell Kaderyavuz istanbuldaym canım bugün fena termometre var evde %70 nem gösteriyo nefes alamıyorm ya bu nedir 😪😪
Havvanurerolll Kaderyavuz 20+3 deyim hamileliğimin ilk başlarında çok uyuyordum ama son 1 aydır falan uyandıgım zaman uyuyamıyorum bende hele sabahları eşimi işe gönderdikten sonra asla uyuyamıyorum. Gün boyu uyuyum diye çabalıyorum yok gece 1 2 ye kadar da ayaktayım 🤦🏻♀️
Kaderyavuz Havvanurerolll oo bn o aylarda yine uyuyordum şimdi hem sıcaktan hem karnımdan uyuyamıyorum valla 36+2 olduk ☺️
Kaderyavuz Matmazell https://youtu.be/bSQvtomUazY videoyu bi izle canım burasıda gecen 42 dereceydi gündüz gece kac kere dusa girdigimi bilmiyorum hele bnm oglan sudan cıkmadı gün boyu
Matmazell Ozgehasan bnde bi kalkıyorum bi geziniyorm birazsan doktor randevum bar kalkıp giyincem ama eziyet gibi geliyo şuan bana 😅😬
YagmurDaskn Kaderyavuz Ben sıcaktan uyuyamıyorum gözlerim gidiyor ama ben burda takılıyorum 😂😂 gece 4 buçuk gibi uyudum 5.45 civarı uyandım hala uyanığım. Yatayım bari 😂
Nisannasell Kaderyavuz bu derdi çeken sadece ben varım saniyordum ama değilmişim bende hiç uyumuyorum sabaha kadar dön dur 😣
Kaderyavuz Nisannasell bi kase yogurtmu yesek yatarken acaba rahatlatıyomus uykusunu getiriyomus bu aksam deneyim bi
Mardinlihatun Bende uyuyamiyorum gerçekten özellikle ilk haftalar enfeksiyon kapmıştım onun faktörü De var tabu🙄
Cigdem07 Kaderyavuz Gece 4:30 gibi uyanıyorum nutella kaşıklıyorum yatıyorum 😂🙈 Allah affetsin hahaha
Tuyu Cigdem07 😂😂 bende sabah kalkar kalkmaz buz gibi su ardından soğuk meyveler artık ne bulursam içim yanıyot sankiiii 😀
Cigdem07 Tuyu Ben çikolatanın üzerine su içiyorum sonra yatamıyorum uykum açılıyor resmen cin gibi ayağa dikiliyorum valla 😂 allah uykusuz gecelere hazırlıyor bence hamile kaldıgımdan beri adam akıllı yatamadım hiç yüz üstü yatmayı çok özledim ❤️😂