cnm bnm de basıma öyle bi şey qeldi ama enfeksiyon fln değil eczane yanlış ilaç wermis bnde 8 tane fln icmistim sonradan başka eczane adet söktürücü düşük yaptirici dedi hemen doktorumu aradım araştırma hastanesine sewk etti risklerini anlattı kalbi delik olabiliyormus,damak yarikliqi,kulaklar da sikinti,kızsa erkeqe yönelme cinsiyetinde we daha neler neler 100 de kaç dedim coqunda oluyor dedi heyete qirdi aldirmami istediler kendi doktoruma dedim olmama ihtimali DİE kesin bi şey yok hic ilaç kullanmayıp bunları yaşayan da var kullanıp saqlukli olanda Allah bilir dedi alınmasını söyledi bütün doktorlar aldırmadim bi hafta öncesine kadar kalp atışını duyamadim fie uzuluyordum kalp atışını duydum bu seferde bunları yaşadım aldirmadim bi hafta sonra kontrole gittim bebeqim bi hafta önce ölmüştü. yeni aldırmayı söyledikleri qun içerisinde ölmüştü. iyikide aldirmamisim dedim çünkü aldirsaydim omur boyu wicdan azabı cekicektim acabalarlar yasicaktim Allah imtihan etmiş demek ki ztn yasamicakmisti ama içim rahat Allah bilir herşeyi. biraz uzun oldu hakkini helal et cnm