HalimeElifYilmazKurt Melegimveben hatta istanbulda oturuyorsanız kartal avicanna umut hastanesi fatih birol öneriyorum
Melegimveben HalimeElifYilmazKurt şişlide oturuyorum ama bugün karşıya gittim hastane için kartalada gideriz sorun değil
SelviBalc Melegimveben allah yar ve yardımcın olsun minik kuzunuda sana bagışlasın sana dua edicem benide testinden sonra bilgilendirirsen sevinirim allaha emanet olun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tamam Kadın,bebek ve insan seven bir Perinatoloji uzmanı bulup en azından 1 kez ona muayene olsanız.ama gerçekten araştırıp gidin,vereceği bilgi bence sizin için çok değerli olacaktır
Emnemrahf Melegimveben nerde oturuysn bilmiyrum canım ama bahçelievler medicalparkta meral arısan var ona gitmeni öneririm benim bebeğim 26 haftalık 2 perinatolog bi arastırma hastanesı heyetı konple aldır dıyo bobreklerı calısmıyomus suyum bitti ama meral hnım bekleyelim kalbi atıyo kalbini durdurmamız günah diyo zaten sezeryanlıyım ilk dogumdan şimdi 28 haftaya gelince alıp yogun bakımda bakılcak artık yaşar yaşamaz Allah ın taktiri ama biz elimizden geleni yapıcaz sana da tavsıye ederşm
Burcum Melegimveben canım ben önceden geçirdim ıgm 0.97negatif ama ıgG ise 3.95 pozitif yani mikrobu önceden almışım. Yani bu demek oluyor ki toksoplazmaya bağışıklığım var ve evde de kedim var. Sokaktakileri de hala severim yani. Onu da geçtim bu mikrop bi kere kedi kucağına oturdu diye geçmez. Muhtemelen dışarıda yediğin iyi yıkanmamış salatalardan geçmiştir. Ayrıca zaten önceden geçirmen iyi birşey. 20 haftalık hamileyim doktorum kedini sevebilirsin, onunla yaşamaya devam edebilirsin dedi. Negatif olsa da vermezdim o apayrı. Doktorun hangi akla hizmet aldır demiş anlamıyorum. Zaten önceden almış olman iyi birşey. Negatif olup gebeliğinde bu mikrobu alsaydın eğer tehlikeli olan oydu. Bebeğini o zaman kaybedebilirdin Allah korusun. Hiç vakit kaybetmeden doktorunuzu değiştirin.
Melegimveben Emnemrahf istanbuldayım bende canım onada gideriz doktorun haklı kalbi attığı sürece allahtan ümit kesilmez çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻😥
Deletedmom67 Melegimveben yaa 🙁 doktorumda yasakladı bana canım kedi köpeğe yaklaşma diye . Umarım kötü bişe yaşamazsınn🙏🏻
Melegimveben Deletedmom67 inşallah canım aslında düzeldim bile çünkü o kadar kişi yazmış ve herkesin söylediği bizimde başımıza geldi sapasağlam doğdu tarzında banada güç geldi çocuğum sağlıklı hissediyorum aldırmıcam🙏🏻♥
Emnemrahf Eses w su gelişi yok canım test yapıldı onun için 21 haftalık kontrolumde fark edıldı su da azalma vardı ve git gide sıfırlandı suan hıc yok yani neden kynaklanıyo dıyo 2 perinatolog ve heyete girdim böbreklerden kaynakli dedi idrar cıkısınolmadıgı için suyu bitmiş bebeğin
Umayyyy Tonla para verdirmek cok kolay size. Ve bunu yapan tecrübesiz tonla doktor var hatta tercih de edilen doktorlar ama methli kiraz kurtlu çıkar yavrucum. <<<<< Bugun daha ikili test sohbetimizden prof olan doktorumun sözleri.. aynen naklediyrum. Arti benim 20 gun once ikiz çocukları olan kardesimin ilk gidip cadde bostandan acibademlere İstanbul'da doktor bırakmadıgı dolandiklari downlu deyip aldirmaya zorlayan bi suru doktor sonrasında sonunda mantıklı bi doktora denk gelip aylarca yana yana dolanan yaşadığı bizzati tanik olduğum hadiseyi söylemek ister im. Doktor araştır. İnançlı bilinçli insanlara denk gelin ins 🙏🏻 yüreğini ferah tut kardesim. Doğru bile olsa bu imtihan cok guzel bi imtihan belki bu durum karşısında tavriniz fikriniz haliniz deneniyor sadece Allah tarafından. Aklınızdan geçirdiklerinize dikkat edin. Oyle bile olsa düzelebilir sirf bu şuurlu şükürlu duruşunuzla biiznillah. Ol der olur. Kardeşim eşiyle butyn o doktorlaru oyle olsa bile aldırma filan yok nasibimiz bu olduğuna göre baska bisi söylüyor musunuz deyip terk ettiler simdi dünya tatlısı sağlıklı maşallah subhanallah iki kuzusu var🤗
Melegimveben Umayyyy maşallah 🤗 bende öyle düşünüyorum doktorlarada güvenmiyorum tahlil sonucunada inanki canım aldırmam çocuğumu güvenmiyorum dediğimde doktorum tahlil sonucu için bile olsa beni kabul etmedi ben tatildeyim 1 hafta belki 2 hafta gelmicem başka doktora gösterirsin sonuçları dedi doktorlarda nasıl böyle soğuk kanlı olabiliyor anlayamıyorum 🤷🏼♀️ allahın izniyle sağlıklı olacak çocuğum hissediyorum ben♥
Tamam Melegimveben doktorunuzun yüzüne mi dediniz “doktorlara güvenmiyorum.” 🙈 Ama mutlaka güveneceğiniz bir doktor bulun siz bence doğumda da lazım olacak.🤣
Bsnrck Melegimveben. Ay zaten dedikleri yapilmayinca kaprislerinden geçilmiyor sinir oluyorum ya en iyisini demissin boşver zaten gitme bidaha o doktora 💪😀
Balcanli [bilinmeyen] @Melegimveben ben de öyle biliyorum. Eğer gebelikten önce bulaşmışsa annenin buna bağışıklığı oluyomuş bu da bebeğe zarar vermesini engelliyomuş zaten. Önemli olan gebelik sırasında bulaşmaması diyolar. Bi de dediği gibi çiğ et yıkanmamış meyve sebze vs bunlardan da bulaşabilen bişey bu meret. Gönlünü ferah tut. Duanı eksik etme ama doktoru da ihmal etme. İmkanın el verdiğince en doğru sonucu alana kadar en güvenilir doktoru bulana kadar dene. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hepimizin duası seninle 🤰
Melegimveben Balcanli Allah razı olsun sizden sizde olmasanız dünden beri kendimi yiyip bitirmiştim😥🙏🏻
Melegimveben Tamam evet 🙈 yalanda değil aldırmıcam diyince gözlerini büyütüp tahlil sonuçlarını başka doktora gösterirsin ben tatile çıkıcam yokum dedi 🤷🏼♀️
Melegimveben Bsnrck tatile çıkıyomuş zaten aldırmadım ya çocuğu o yüzden tahlil sonucunu başka birine göster ben tatile çıkıyorum dedi😂😂😂
Mir Melegimveben rabbim yardım etsin ve evladını sağlıkla bağışlasın. Toxoplazma gongii değerleriniz yüksek galiba. İnşallah yanılmışlardır. Onun dışında yemek yediğinizde bir çay kaşığı soğuk sıkım çörek otu yağı atabilirsiniz. Ben tezimde bu paraziti çalıştım ve bu yağın etkisi çok büyük ama yağ kullanımı için doktorunuzdan onay alın. Bu yağ gebelikte ağır olabilir. Kenzül arş duasını oku hem kendine hem bebeğine. Duanı eksik etme. Duamız seninle 💗
Melegimveben Mir negatif çıkıyo ama sınırda çıkıyo lab. net sonuç vermiyo 2 oldu 3. tahlili vericem işte pazartesi inşallah bişey olmayacak bol dua ediyorum Allah razı olsun canım benim eksik etmeyin duanızı♥
TBsra Melegimveben Çanım çok geçmiş olsun umarım yanılıyorlardır Rabbim sonuöları temiz çıkarır inşallah sen rabbine yönel ve ona inan hamileyken dualar daha çabuk kabul olur ve bazı arkadaşların anlattığı gibi doğduktan sonra hiçbirşeyleri de olmuyor. 6yıldır bu bebeği bekliyormuşsun bu bşr İmtihan da olabilir çok zor ister istemez insan çok kötü oluyor morali bozuluyor kolay değil hiçkimse istemez böyle birşeyle karşılaşmak. Tez zamanda iyi haberler alırsın inşallah canım Allaha emanet ol
Melegimveben TBsra Amin inşallah canım benim bende inanıyorum sağlıklı çocuğum biliyorum bol bol dua ediyorum eksik etmeyin duanızı Allaha emanet olun hepinizde 🙏🏻♥