Kayraruzgar songulmeydan 12 de erkek gibi dedi çalıştığım hastanedeki doktorumuz ama ben doğum yapacağım hekime gittim sonra 12+4 de oda erkek dedi hatta şu şekilde oldu baş çevresi çok iyi karın çevresi çok iyi kalp atışları mükemmel pipiside çok iyi dedi 😁😁
deletedmom220 Bende 9+2 yim şubat sonu mart başı mı gelir bilmiyorum sağlıkla gelirler inşallah 😍 bende doktora 2 hafta önce gittim bakalım bide bayramdan sonra gidicem inşallah 🥰
Minnakmom Mlkcb evet hayırlısıyla şuan çok sinirliyim doktorum bu haftaki randevumu iptal etmiş tarama restine gidecektim. Başka bir doktor buldum inşallah sıkıntı çıkmaz 😔
Siner Minnakmom sizin Şubat olduğu kesin mi. Benim bugün 13+4. Bazı doktorlar 29 Ocak diyo bazıları 3 Şubat
Minnakmom Siner doktor daha tarih vermedi ama Şubat başı diye düşündüm ben 10 una kadar nasip olursa. Bende geç döllenme var sanırım o yüzden 😊
Siner Minnakmom ya ben de kendiminki konusunda emin olamıyorum da oyüzden sordum😊 4 Şubat eşimin Doğum günü geçen doktor 3 Şubat deyince bi heyecanlandık ikimiz de ama tabi benim miyomum da var doktor miyomdan dolayı erken Doğum da olabilir dedi
Sezenader Minnakmom geç döllenme neye yol açıyor ? Ben bu konuyu hala anlamadım bana açıklayabilir misiniz rica etsem ?