KukyFurMama Zeynep_394 aaa maşallah hayırlı olsun ne güzel erken söylemiş ben de ctesi gitcem 11+4 olcam bakalım doktorum bişey söyleyecek mi
Turna20 Benimde sat 14 mayıs 11 haftadayım şubat 14-15-16 gibi artık ne zaman gelmek isterse yavrum🎈🤰
ciceek Bizde 10+2 olduk... nasipse Şubata denk geliyor Doğum .... Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi ☺️ Bizim ilk olduğu için midir nedir aşırı heyecanlıyız ❤️
melekaltnds Merhaba bizde 11+6 yız. Perşembe günü ikili test var cinsiyet tahmininde bulunabiliriz dedi doktorumuz 😊 benim bulantım vardı 4 gündür oda yok çok şükür 🙏🏻 ama ben artık biraz belli olsun istiyorum karnım 💜sizin nasıl var mı göbüşü çıkan
Mrvgns Felipe bende 10 + 5 Bugüm doktora gittim eller ayaklar hareket ediyordu ya çok güzel bi duygu 8 ağustostaaa 12 hafta olcak ikili tarama çağırdılar
Felipe Mrvgns ne güzel canım aynı zmaanda doğum yapacagız allahın izniyle sen de hiç acaba kalbi atıyo mu diyor muydun
Mrvgns Felipe yok canım öyle düşünmüyorum da özlüyorum 3 hafta boyunca gergin göresim var onu zaman geçmiyo
Elifduman Felipe aynılarını bende yaşıyorum küçük bir şeyde acile mi gitsek acaba kalbi atıyor mu diye. Gitmişliğimde var. Allah tüm hamilelere yardımcı olsun 🙏
Gribulut 12+0 olduk bizde 👼🏻 Bugün kontrolümüz vardı ikili tarama yapıldı çok şükür sorun yok 🙏🏻 Cinsiyet öğrenemedik eller ayaklar oynak ama bacak açmadık 👼🏻
Mervexx 12+2 olduk hiç bulantım olmadı hatta hiçbir belirti hissetmedim düşünüyorum gercekten hamilemiyim diye 😬😇
Mrvgns Mervexx inşallah da olmaz canım o belirtiler çok zor o bulantılar kokular yemek pişmiyor evde artık 1 aydır
_garp42 Mervexx 😅😅😅bende aynı şeyi duusnuuorum sürekli acaba hamile değilmiyim diyorum daha sonra ama adet görmedim hala diyorum 😁
Busrakaan3008 Kızlar bende 10+5 im dün doktora gittim erkek olabilir dedi:) ama mide bulantılarım yine aynı ilk günki değil ama yinede insanı etkiliyo malesef:( 9 Ağustosta kontrole gidicem ikili testi yaptırıcaz insallah benim göbişte çıktı yani belli oluyo 🙂
Emeliiim Zeynep_394 kacıncı haftada yaptrdınız ikili testi ben 13+0 dayım cuma günü gideceğim yaptrmak için acaba cinsiyeti öğrenebilir miyim bende?