Blackkcat DiplomaliEvHanimi canım bozma moralini lütfen strese girdiysen o yüzden mi yumurta çatlamıyor ya da oluşmuyor,ya bu ovü testlerini artık yapmasak mı,hep üzülüyoruz ya sürekli yumurtluyoruz ya yumurtlamıyoruz
Deletedmom00313 Kızlar iki saate kan testine gidicem bu testlerin sürekli pozitf çıkması beni süphelendirdi
Paresss Blackkcat selam Herhangi bir belirtinşz var mı bende tık yok normalde göğüslerim 10 gün öncesi ağrımaya başlardı ama o bile yok geçen ay da adetimde gögüslerim hiç ağrımadı onun sebebini düşük yapmama bağlamıştım.Şimdi normale dönemem gerekiyor ama yine aynı benim bu aydan hiç umudum yok.
Blackkcat Paresss yok canım malesef aslında vardı kasık batması 2gündür kesildi,yüzümde 3.sivilce çıktı niye çıkıyor bilmem normalde çıkmaz sadece regliden önce 1tane,göğüslerimi en çok takip ediyorum ama hassasiyet büyüme bişey yok😅
Reyhann93 Aşırı derecede bacaklarım kasıyor hiç bir anlam veremiyorum arada birde yumurtalığıma ağrı giriyor ve karnım davul gibi şiş gazdan 🤔🤔
2melek_1prens Keremeral canını çok sıkma canım benim adet gecikmesinden 18 gün sonra belli oldu geç döllenme galiba. Şu an happy mom a göre 7 haftalık hamileyim ama yarın belli olacak kaç hafta olduğu
Keremeral 2melek_1prens sol kasığım sancıyor heralde regl olucam yarın adet günüm rabbim yazdıysa olucak nasip bakalım Allah büyüktür🙏🏻
3melekannesi 2melek_1prens sizin 18 gün sonra belli olmuş ya kan testi de yaptırmışmıydınız o arada ben bugün yaptırdım negatif çıktı da🤦♀️
Deletedmom00313 Kızlar kan testi yaptırdım 1.20 çıktı yani negatif. Benim sanırım ayın 15.16.17.18 inde yumurtlama oldu öncekiler sanırım yumurtlama değildi siz ne düşünüyosunuz ? https://i.hizliresim.com/lQqkWk.jpg
Anneolcam Keremeral adet oldum ben canım İnşALLAH sen olmazsın Rabbim ne demişse o olur vardır bunda da bi hayır 🤲🏻
Deletedmom00313 3melekannesi bende bugün yaptırdım benimde negatif adetime 12 gün var lh testlerim sürekli pozitif çıkıyor diye yaptırdım ben ama negatif çıktı😞