Anneolcam Keremeral Benimde bugün akşama kadar olurum bence bakalım belirti yok sol kasığımda övüden beri batma var hala öyle Üzülmemek elde deil Rabbim em iyisini bilir zorlaştırmasın kolay etsin diyorum hep 🤲🏻
Busimss Deletedmom00313 o benim de aklıma geldi canım çatlatma iğnesi vuruluyor ya genelde bazı kadınlar ama bilemem gene sen bence adet görmezsen doktoruna bir görün kuzum
Deletedmom00313 Blackkcat ovü takip eden kadın çatlama problemi olabilir dedi moralim çok bozuk saat 3 te tekrar yapıcam bakalım artık hayırlısı
Blackkcat Deletedmom00313 hadi ya,kan ver muhakkak yarın canım,bugün lh yaptın mı,vücudda progesteron hormonu salgılanırkende lh artıyormuş biraz bakındım netten,inşallah kuzum
Anneolcam 3melekannesi Burda kan vermek öyle kolay deil canım aile doktoruna gitmem gerek önce bugün Pazar oda olmadığı için yarını beklemem gerek ama içimden bi ses olcam diyor bilmiyorum hayırlısı herşeyin 🤲🏻😔
Blackkcat Anneolcam amin canım,güzel dualarını görüyor Rabbim hayırlı zamanda gelecek yavrun inşallah🤲🏻🤲🏻
Anneolcam Annem hacdan geldi çok şükür bugün 🤲🏻 Diyarbakır’da bi hoca varmış kızlar çok iyiymiş bitkisel ilaçlar verip hamile kalına biliyormuş Diyarbakır’da oturan yok mu ☺️ Ben Türkiye’de olsam hemen giderdim
DiplomaliEvHanimi Son testimide yaptim 😓 adetim 24 agustos. aksam kasik agrim oldu alt karnim sizladi hala dokununca ici dolu gbi hissediom bastiriom. Ama sonuc bu 😓 https://i.hizliresim.com/r05LW7.jpg
Blackkcat DiplomaliEvHanimi canım bozma moralini lütfen strese girdiysen o yüzden mi yumurta çatlamıyor ya da oluşmuyor,ya bu ovü testlerini artık yapmasak mı,hep üzülüyoruz ya sürekli yumurtluyoruz ya yumurtlamıyoruz
Anneolcam Kızlar ağrım var ama adet olmadım daha Halsizim çok bel ağrım hiç yok ama karın ağrısı kramp gibi girip girip çıkıyor 🤷♀️🤲🏻