Merilani Bende bebek tedavisindeyim, reglı olmama yakın kahverengi bir akıntım oldu gecti ,göğüslerim acıyor arada bel ve sırtta ağrılar oluyor umarım tedavim olumlu sonuclanır🙏🏼
Keremeral NurEto hayırlısı tatlım benimde bugün günüm dünden beri sadece sol kasığımda sızı var bakalım nolucak🙏🏻
Blackkcat Paresss yok canım malesef aslında vardı kasık batması 2gündür kesildi,yüzümde 3.sivilce çıktı niye çıkıyor bilmem normalde çıkmaz sadece regliden önce 1tane,göğüslerimi en çok takip ediyorum ama hassasiyet büyüme bişey yok😅
Paresss Blackkcat Benşm her adet öncesi göğüslerim şişerdi ağrırdı ama kürtajdan sonra artık tık yok.Sivilce bende de çıktı sabah annem ayy kızım suratın me kadar sivilcelendi dedi yazık kadın üzüldü halime :) İki adet önceside sık idrara çıkmaya başladım o kadar
NurEto Blackkcat dhea so4 diye geçiyor böbrek üstü bezi hormonu daha yükselmiş dedi doktor gebelik ondan olmuyo sanırım benim eylüldede olmayacak kesinleşti artık endokrin dolu 4 eylüle kadar moralim öyle bozuk ki
Busimss Paresss benim de kürtaj olduktan sonra adet olsam bile göğüs hassasiyetim geçti o sebepten hamilelik belirtisi yada adet belirtisi diye tahmin edemez oldum kürtaj sonrası bu normal mi acaba. Eğer adet görürsem 3.günü gel dedi doktorum hayırlısı canım bakalım 4 gün var adetime ama 0 belirti.
Blackkcat Busimss kızlar benimde kürtaj sonrası dediğiniz gibi oldu ve kasıklarımda ağrılar oluyor yumurtlama döneminde,bi anormallik mi var dedim geçen ay kontrole gittim sıkıntı yokmuş
Blackkcat Busimss benim midem ekşiyo ara ara aslında,yediğim dokunmuştur dedim ama dokunmayan şeylerde dokunuyor
Paresss Busimss Farklı bir postta bir arkadaş yazdı onunda belirtileri gitmiş göğüslerim ağrırdı ama ağrıma şişme olmamış adet olacağım sandım dedi meğer hamileymiş:)Belirtisiz inşallah bizde oluruz.Aslında kürtaj olab tecrübeli anneler yazaalar tam emin oluruz🤭