Ca2232 Kizlar benim bata yarin 1 sene oldu dusunuyoruz hastaneye gidecz esimle kadin doguma randevu aldm ben kac defa gorundum her sey yolunda olur dediler esim hic gorunmedi nasil olacak kadin dogumu yonlndirecek bilgisi olan var mi ?
Keremeral Herkese günaydın arkadaşlar günümüz güzel geçsin ve başımıza ne gelirse gelsin hepsi hayır olsun 😍yaşamak güzel herşeye rağmen dualarım sizinle🙏🏻
Reyhann93 Geçe rüyamda 2 kez adet olduğumu gördüm genelde böyle rüya görünce gelir ümitsizlik artmaya başladı iyice 😔😔
Busimss Reyhann93 benim de hafif karın sızlamam oldu gibi hissettim ama uyanınca yoktu anlamadım yani hakkımızda hayırlısı olsun canım üzülme
Blackkcat Son 9hiçbir şey hissetmiyorum,kasıklarımda ki batma da geçti gazımda demek ki üşütmüşüm😂sadece 2 sivilce çıktı yüzümde😒normalde çıkmaz arada regli dönemimde,akıntı hiç yok,meme hassasiyeti vs yok yok😁
Blackkcat @Deletedmom00313 canım dün yine yumurtlama çıkmış,bu işte bi iş var ya hamilesin ya lh hormonun çok yüksek,inşallah hamilelik vardır yoksa hormon testi yaptır canım regli olunca(inşallah regli olmazsın🤲🏻)
Deletedmom00313 Blackkcat ovü takip eden kadın çatlama problemi olabilir dedi moralim çok bozuk saat 3 te tekrar yapıcam bakalım artık hayırlısı
Deletedmom00313 Kızlar ovü takip eden kadın çatlama problemi olabilir dedi moralim okadar bozukki anlatamam
Busimss Deletedmom00313 o benim de aklıma geldi canım çatlatma iğnesi vuruluyor ya genelde bazı kadınlar ama bilemem gene sen bence adet görmezsen doktoruna bir görün kuzum
Anneolcam GÜNAYDIN kuzular 🥰🥰 benimde karnımda yıldırımlar kıyamet var karnımın içinde sanki öyle sesler çıkıyor 😂😂 bugün adet günüm ağrım yok karnım hafif ağırıyo o kadar sivilce yok beyaz akıntı olurdu adet öncesi oda yok dün gece çok kötü başım ağırdı o kadar bakalım herşeyin Hayırlsı Rabbim 🤲🏻🥰
Anneolcam Keremeral Senin adetine daha vardı sanki yoksa yanılıyormuyum 🤔 Belki geç döllenme olmuştur İnşALLAH 🤲🏻
Anneolcam 3melekannesi Burda kan vermek öyle kolay deil canım aile doktoruna gitmem gerek önce bugün Pazar oda olmadığı için yarını beklemem gerek ama içimden bi ses olcam diyor bilmiyorum hayırlısı herşeyin 🤲🏻😔