Reyhann93 Blackkcat 7 gün var belirti sol kasık ve bel ağrısı karında şişkinlik gaz sorunu geçen ayda 1 hafta kala böyle olmaya başlamıştı hatta ben denizden enfeksiyon kaptım sanıyordum ama değilmiş ama kimyasal gebelik oldu geçen ay 2 gün kalada göğüsler sızlamaya başlamıştı bakalım bekliyorum 🤲🤲
Blackkcat Reyhann93 Allah gönlüne göre versin canım,inş vardır,benimde hamileliklerimin en büyük belirtisi göğüs hassasiyeti olurdu orta kısmı koyulaşmaya başlardı
Blackkcat mrs canım stres bu süreci uzatıyormuş acaba öyle mi oldu,ya da tekrar ettin mi testi,kanda da baktırabilirsin en garanti
mrs Blackkcat canım bidaaha test yapmadım erken gebelikti yaptıgım test arife günüydü yaptıgımda her halde stres dedigin gibi artık pazartesi sağlık ocagına gidicem gibi en azından söktürücü alırım
DiplomaliEvHanimi Kizlar son 2 tane kaldi dha 21.gun sonrasini allaha birakacam. Pazarteside izne gidecez 22gunluk. Hayirlisi artk 😓 https://i.hizliresim.com/yGqEJn.jpg
Blackkcat DiplomaliEvHanimi hayırlısı canım,tatilin tadını çıkar belki 23. 24. günde yumurtlıcan haberin olmayacak siz gün aşırı devam edin gerisi Allaha havale artık
mrs NurEto önemseyip negatif çıktıgında üzülmek istemiyorum canım ha yarın ha bugün derken kaç gün geçti dedigin gibi hastaneye gidicem
Sunay10_ Sny_hkn10 iyi güzel düşün hep kafanda olmadı yada onun için yoğunlaşıp yapmayın o zaman olmuyor akışına bırak canım bu arada hangi şehir