Sunay10_ Kızlar bende geçen ay düşük yaptım tekrar düşünüyorm yarın tekrar doktora gidicem en uygun zaman ne kadar bekle diyecek bakalım sizlerinde gönlüne göre versin güzel haberler alın bende burdan okuyarak aynı mutluluğu yaşayayım 🙏
NurEto Anneolcam ben bugün Bi tuhafım hiç halim yok ama sıcaktanda olabilir gözümü açamıyorum hafif lekelenmem var 6 gün var batıma elim ayağım kalkmıyor ☹️
Anneolcam NurEto Aaa hamilelik olabilir hadi İnşALLAH bende Yorgun’um ama gezmeye geldim gözüm uykudan açılmıyor valla Allah neyi nasip etmişse üzülmeyin olmasa da çünkü ben üzülmüyorum Allah beterinden korusun biz iyi olalım ki çocuk olsun 🤲🏻❤️🥰
mrs Sunay10_ azosilin çok iyi canım idrar rengine dikkat et değişiçektir birde bağışıklık yapabilen bir ilaç fazla kullanmaya gelmiyor
NurEto Anneolcam aynen ben çok takıyordum ama bende takmama kararı aldım 💕 inş canm bilmiyorum ama çok halsizim gözlerim oturduğum yerde kapanıyor işteyim Bi oyana düşüyom Bi buyana 😂 sancıda giriyo arada kasıklara 😂 ama psikolojik de olabilir tabi 😂
Paresss Deletedmom0312 Bu postlar keyifli geçiyor ama düşünmeye de sebep oluyor inşallah hamilelik haberleri de alırız🤭
Deletedmom0312 Kızlar Eylül ayı için yeni bir post açıyorum umarım çok gelen olmaz mutlu haberlerinizi duyarız. Bol bol şans 🍀