Blackkcat Anneolcam keşke deme boşver yapmasanda için rahat etmeyecekti hem regline var daha beklemeye devam🥰
Anneolcam 3melekannesi Sende canını sıkma canım çok şükür evladın var Ben yatım negatif olsa bile üzüldüm ama ağlamak olmaz Geciktiriyorsa en iyisini verecektir İnşALLAH 🤲🏻 Sakın stres yapma sana anne diyen evlatların var onlarn canı sağolsun istiyorsun evet ama bizim durumumuza bakıp şükür edebilirsin sabrede bilirsin 😘🥰
3melekannesi Anneolcam çok çok şükür tabi iyi ki varlar geçen yıl bebeğimi kaybettim dr. 6 ay ara ver dedi ben 1 yıl ara verdim ama artık olsa bnm için çok iyi olur bebek gördüğüm zaman hmn aklıma geliyor ağlamaya başlıyorum oyalanır kendimi avuturum belki😔
Anneolcam Blackkcat Doktor hamile kalabilirsin diyor ki kaldım da dediğim gibi kalbi durdu normal dediler ilk gebelik herkeste olur. Tedavi myomdan ameliyat olmam gerek çok büyük değildi die durdurdular yurt dışı Doktoru rezil inan neler yapmadılar ki bana ne testler neler neler ameliyat olacaktım tam hamile olduğumu öğrendim 🥰 Düşükten sonra gittim testlere başlayın tüp bebek yapalım dediler hastalığın ilerlemeden kısırlık yapıyor hastalığım çünkü Hayırlsı bakalım valla herşey biz insanlar için Rabbim zor etmesin kolay etsin inşALLAH. 🤲🏻 keşke dememin sebebi hani 4 gün kaldı bekleseydim üzdüm kendimi boşuna Bakalım mevlam neyler ne eylerse Başımız üstüne ☺️
Blackkcat Anneolcam anladım canım,bir kez olmuşsa olacaktır demek ki,çok şükür bugünlere en iyisini verecek Allah dediğin gibi🤲🏻
Anneolcam 3melekannesi sen ağlamaya başlıyorsan biz napalım bacısı biz yataklardan kalkmayalım o zaman her halimize şükür verir elbet Allah’ın izniyle 🥰🤲🏻
Anneolcam 3melekannesi sen ağlamaya başlıyorsan biz napalım bacısı biz yataklardan kalkmayalım o zaman her halimize şükür verir elbet Allah’ın izniyle 🥰🤲🏻
3melekannesi Anneolcam ben çok takıyorum kafaya zamanını bekliyor tabi biz biraz aceleciyiz ya hmn olsun isteriz😂
Anneolcam 3melekannesi Yanlış anlama beni canım tabi ki öyledir. İnsan oğluyuz işte kiminin yok olsunda bitane olsun diyoruz Hayırlsı olsun tabi. Kiminin var yine olsun. Diyoruz hemen olsun imtihan dünyası. Ama evlat ahiret içinde çok önemli bu dünya içinde Rabbim iki cihanda da utandırmayacak evlatlar nasip etsin inşALLAH 🤲🏻🥰
Paresss Blackkcat selam Herhangi bir belirtinşz var mı bende tık yok normalde göğüslerim 10 gün öncesi ağrımaya başlardı ama o bile yok geçen ay da adetimde gögüslerim hiç ağrımadı onun sebebini düşük yapmama bağlamıştım.Şimdi normale dönemem gerekiyor ama yine aynı benim bu aydan hiç umudum yok.
Blackkcat Günaydın kızlar🙋🏻♀️Ne yapıyorsunuz,dün ailece gezmeye çıktık uzun ve yorucu bi yolculuktu,gece döndük hala yorgunum
NurEto Günaydın canlar bende çok yorgunum dün çok misafirim vardı benimde 😂 gelmiyor kimse dedim misafir yağmuruna tutuldum 😂 nese kızlar benim dün lekelenmem oldu benim bata daha 6 gün var
Blackkcat NurEto inşallah canım benim kalbi duran bebeğimde öyle olmuştu regliye 8gün kala leke gibi gelmişti,diğerlerinde öyle olmamıştı yani bazı hamileliklerde oluyor yerleşme kanaması
Reyhann93 Blackkcat 7 gün var belirti sol kasık ve bel ağrısı karında şişkinlik gaz sorunu geçen ayda 1 hafta kala böyle olmaya başlamıştı hatta ben denizden enfeksiyon kaptım sanıyordum ama değilmiş ama kimyasal gebelik oldu geçen ay 2 gün kalada göğüsler sızlamaya başlamıştı bakalım bekliyorum 🤲🤲