Fazilet_veli Busimss cnm ya benim klavyeden yanlış yazım Pardonnn bu ayın 6 sı adetim rabbim herkese versin. Bizede inş🥰🥰
Fazilet_veli Kızlar daha adetim 3 gün var ama göğüsümde belli olan damar gibi şimdi de göbeğimin biraz Sol tarafında belli oldu neden bilgisi olan varmı
Busimss Fazilet_veli yani hiç duymadım kuzum ve kendimde de o zamanlar fark etmemiştim ama gebelik belirtisidir belkide test yap istersen 😍😍 ama erken gebelik testi olanlardan
Fazilet_veli Blackkcatok istiyorum şüphem var eşime istiyo ama bence daha beli etmez dedi moralim çok düştü kızlar nolur yalvarırım çok dua edin inş bende anne olurum lütfen ben sizlere hep ediyorum her zmn inş vardır kuzum bebeğim
Blackkcat Fazilet_veli ay kıyamam kuzum sana dualarımda olacaksın muhakkak evet erken ama belirtiler başlıyabiliyor canım benimde reglime yakın göğsümdeki damarlar daha yeşilleniyor ve netleşiyordu,meme ortası büyüyüp koyulaşıyor,ne zamandır istiyorsunuz
Fazilet_veli Blackkcat 2 senedir istiyoruz cnm ve yek kalıyorum bana eşlik etsin diye hayal ediyoruz meme ucunda bişey yok ama Sol tarafta hafif mavi damar belli oluyo birde karnım da var hafif te sancı olur gibi oluyo
Blackkcat Fazilet_veli hadi inşallah kuzum ay vardır bence ya ama yoksada üzülme muhakkak hakkında bi hayır vardır💜
Fazilet_veli Blackkcat hadi inş tatlım inş biraz üzülürüm ama bu sefer çabalar dan vaz geçerim galiba
Busimss Fazilet_veli direk kan da verebilirsin olmadı insallah vardır kuzum benim hayırlısı ile gelsin minnoşun
Fazilet_veli Busimss amin cnm benim. Sizler iyi ki varsınız sizleri görmeden tanımadan sevdim çok tşk ederim.🥰🥰🥰🤲
DiplomaliEvHanimi KdryFth yinemi olmadii 😓 Hayirlisi canim yaa bende inofolic iciyom bakalim 28ini bekliom daha coook
Defneemir35 Selam hanımlar benim bugün aşılama oldu doktor progestan verdi ve perşembe günü kan tahlili için çağırdı inşallah tutunur bebeğim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bu progestan ne için kızlar bilen var ve işe yararmı ki acaba
Busimss Defneemir35 düsügü engellemek için bebeğin sıkı tutunması için çok iyi bir ilaç kuzum sakın ihmal etme sağlıkla kucağına al insallah 🌺
Defneemir35 Busimss çok iyi ozaman kuzum amin inşallah Rabbim cümlemizin kucağını boş bırakmasın inşallah ❣️😍💕