Blackkcat Deletedmom00313 belim çok fena benim,karnım şiş bir de ama regli belirtim ikiside😢bugün olmazsam yarın kesin olurum
Leylaacl Deletedmom00313 bence kesin gebelik var ovulasyon yine koyu ben her gün sizi takip ediyorum sanki kendimmis gibi merak ecindeyim insallah bebis vardir
Deletedmom00313 Leylaacl inşallah canım bende merak içindeyim ama olsaydı çıkardı üç gün önce yaptım negatifti test elimde gebelik testi var ama yapmak istemiyorum kenara attım adetimi bekliyorum
Blackkcat Burada da pek kimse kalmadı artık,sabahın körü bulantıyla kalktım hayır olsun ara ara başım dönüyor psikolojik mi acaba,regli günüm doldu hafif akıntımda başladı test yapsam mı acaba
Busimss Blackkcat canım bence bir gün daha geçmesini bekle biliyorsun bazen adet dönemleri de mide bulantıları olabiliyor ama yine de sen bilirsin
Blackkcat Busimss aynen her şeyin hayırlısı inşallah,olsa çıkardı bu zamana kadar 11apustosta yumurtlamıştım çünkü😊
KdryFth Günaydın kızlar kimler hamile uzun zamandır yoktum ben değilim onu soyleyeyim en başta .Herkese hayırlı hafta dilerim
Fazilet_veli Busimss hyr daha değilim kan vermedim bu ayın 6 da olmam gerekiyo geçsin diye bekliyorum cnm inş vardir bebeğim
Busimss Fazilet_veli agustos deyince şaşırdım 😍 insallah vardır kuzum benim sağlıkla hayırlısıyla gelsin minnosun
Fazilet_veli Busimss cnm ya benim klavyeden yanlış yazım Pardonnn bu ayın 6 sı adetim rabbim herkese versin. Bizede inş🥰🥰