NurEto Momof2child kuzu benim hormonlar tavan yaptı normalken birden bire bende bu ay bişey yok önümüzdeki maçlara bakacaz artık
Defneemir35 Busimss çok iyi ozaman kuzum amin inşallah Rabbim cümlemizin kucağını boş bırakmasın inşallah ❣️😍💕
Momof2child Blackkcat bendede 6gun var hic belirti yokk uyumakdan baska bide araara canim biseyler cekiyor
DiplomaliEvHanimi 32gune gore 8 gun Spora basladim power plate falan hamliyom. Biyerim agrisada ondanmi hamilelikden mi ayirt edemem supriz olck ins 😊
NurEto Fadime3543 yaaaaaa fadimemm şimdi gördüm canım ayyy çok sevindim ya sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim 💕
Fadime3543 Blackkcat çok teşekkürler canım ❤️Dualarım hep sizinle ❤️Bu gurup benim çok önemli 🌷Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ,bu arada arkadaşlar ben incir havuç kürü yaptım Saraçoğlu hocanın
Momof2child Fadime3543 inSALLAH CANIM BENDE BU AY REGL OLUYUM BASLYCAM BU KURE REGL GUNUNDEN BASLASAM OLRMU
Fadime3543 Defneemir35 saraçoğlu havuç incir kürü yazınca çıkıyor ,orda daha ayrıntılı çıkıyor canım 💐
Fadime3543 Defneemir35 saraçoğlu havuç incir kürü yazınca çıkıyor ,orda daha ayrıntılı çıkıyor canım 💐
Fadime3543 NurEto çok teşekkürler ☺️ canımsın 🙏❤️Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli sizlerede nasip etsin 🙏❤️Anneliği çok hakediyorsunuz 🙏hepinizden muhteşem anneler olacak Allah’ın izniyle hiç şüphem yok 🙏❤️
Fadime3543 Momof2child sanki ben adetim bitince başlamıştım canım ya ,yinede saraçoğlu hocanın videosunu izle kuzum o daha ayrıntılı anlatıyordu