Blackkcat Momof2child geçenlerde bende oldum o nasıl bi karın ağrısıydı ya bir de istifra falan,buralarda salgınmış dikkat etmek lazım
Snyhkn19 Reyhann93 benim 28 günde birdi kimyasal gebelikten sonra 35 güne çıktı hala da düzelmedi üzerine 2 adet gördüm hala eski düzenine dönmedi malesef
Blackkcat Reyhann93 azönce acaip başım döndü tansiyonum düşmüştür ya da bana öye gelmiştir😁regli belirtisi yavaştan geliyor banada hafif şişti göğüslerim ve belim ağrıyo hafif
Dlktpl Adet olammadım uc gundur belırtım var goguslerım sıs ve cok gergınım kızlar ya sınırlıyım bebıs yoksa olsak da kurtulsak
DiplomaliEvHanimi Ben variim 😍. Agrim falanda yok dugun kinada baya zipladim hopladim ama yinede yok 24agustosdu
Deletedmom00313 DiplomaliEvHanimi 24 ağustos benim de kına günüm geçen sene 🙈 benimd ekuzenim benim kınamda okadar poposunun üstüne düştü etti oynadı zıpladı bir hafta sonra hamile olduğunu öğrendi😂 ay senind eöyle olur inşallah ❣️🙏🏻
DiplomaliEvHanimi Deletedmom00313 insallah canim agzindan bal damliyo 🤩🤩 1hafta falan gecsin eve donmeden kurtaj oldugum doktora muayene olacam
DiplomaliEvHanimi Deletedmom00313 hayirlisi yaaa. Ben bebegimin kalbi durdugunda direk 3kisi yola cikip esimin memleketine gelip kurtaj olmustum bebegimi o hastanede biraktim. Umudum;yeniden o hastaneden alip ogrenip yeniden evime 3kisi dönmek ❤️❤️
Blackkcat Benim regli geliyor galiba,gittim ped aldım😖karnım ağrıyo,bugün yarın regli günüm tarihi hiç şaşmaz😒umutlar eylüle😊
Deletedmom00313 Blackkcat kasıklarım ağrıyor ara ara sadece okadar başka yok🤦🏻♀️ 4 günüm kaldı adete
Blackkcat Deletedmom00313 belim çok fena benim,karnım şiş bir de ama regli belirtim ikiside😢bugün olmazsam yarın kesin olurum
Leylaacl Deletedmom00313 bence kesin gebelik var ovulasyon yine koyu ben her gün sizi takip ediyorum sanki kendimmis gibi merak ecindeyim insallah bebis vardir