Tubabulat2018 Sngl16 ayy hadi ya bende öyle biliyordum ama 40. Haftasini doldurup doguran cok kizlar varmis burda dogum hikayelerinde cok okudum ins. Fazla bekletmezler 😊
Sngl16 Tubabulat2018 bizimkide o kızlardan 😁 eşimde çok geç doğmuş kayınvalidem diyor babası gibi tembel 😂😂
Merveogz Tubabulat2018 14 kg aldım az da almadım ama 1 hafta eve cıkolata felan almamıstım ondan mı verdım acaba 2 kg verince iyiye yormaktansa hemen bi panik hali bende korktum 😟
Nuurr0509 Tubabulat2018 Galiba canım inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı Allah hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin 🙏🏻🤗
lilamom Tubabulat2018 36+3 benimde 34 de 2500 du kafasi 37 yle uyumluydu insallah cok kilo alip ileri gitmezde normal dogum yapabilirim 🙏🏻 Uc dort gundur bel ve kasik agrim cok artti oxellikle bugun dogurcam diye tetiktte gezyrm 😅
Haris 37+3m oğlumun kilosu 37de 2900dü catı muayenem cuma günü oldu cumartesi sabah nişanım geldi arada sancım oluyo ama bekliyoruz bizde rabbim herkesin yardımcısı olsun tek avazda doğsun lar inş
Bsraklser Haris ben de 37+3 üm çatı muayenem dün oldu bu sabah da nişanım geldi hala sancım Yok acaba ne zaman doğururuz
Rabiaibrahim0803 Tubabulat2018 ben 37+6 gunluk hamileyim carsamba gunu doktorum cati muayenesi yapicak bakalim bilmiyorum suan hersey normal dogumu gosteriyo doktorumda tatile gidicek napicam hic bilmiyorum insallah tez vakitte saglikla gelirde rahatlarim
Tubabulat2018 Rabiaibrahim0803 amin insaallah canim korkma Rabbim oyle yardim ediyorki herseyin guzel birsekilde ilerler ins.
OsmisinAnnesi Tubabulat2018 ben doğuma gider gibi hazırlandım sancı 70 80 ama hala tik yok. Bi nisan geldi daha ne gelen var ne giden 🙄 Allah her annenin yardımcısı olsun son günler hiç gecmiyo yıllardır 10 gün var sanki 😂
Alarasel Deletedmom0041 bnmde heryerm şiş ya çok sinir oluyrm hemen kilo vermk istyrm inşAlah sağlıkla doğsnda önmli olan o tabi öncelkle😐🙏
ozgurhayalim 37+3 bugün kontrolümüz vardı 3 kg olmuş oğlum. 😊 doktorumuz 8 ağustos için sezeryan günü verdi. ☺
Fatmaklc66 Tubabulat2018 37+2 yiz iki gündür sancılarım kasılmalarım oluyo duzensiz onun dısında bu hafta sezaryen olacagım heyecan dorukta🥰
Mom72626 Tubabulat2018 aynen canım ne yapalım yorulsakta eşyalarını sererken insan mutlu oluyor ❤️🧿🙏🏻