Tubabulat2018 Dorukvedemirinannesi amin insaallah o zaman 38 haftalikken kavusursun allahin izniyle 😊
R_Arslan Tubabulat2018 ay 35+2de cok az sancim vardi nstde ufak sancilarim cikmisti suan bayag artti. Bakalim ne olacak cok farkli duygular icerisindeyim. Bebegin kanala indigini dusunuyorum🤗
SusamNur R_Arslan bende 36. Haftadayim ara ara adet agrilarim oluyor banada 38 de gelecek gibi geliyor kiloları 2.5 un üstünde olsun ve baş aşağı pozisyon olsun korkma gerisi Allah'ın takdiri
Kfkf R_Arslan benım baya baya asagı vuruyo hissediyorum adet sancıdı gıbı tam orda sancım da oluuyo bazen
Tubabulat2018 Htcgkn7301-- masaallah normalde daha agustosun son haftalri ama yerlestigi icin erkede gelebilir dogru bizimde 15 agustos gosteriyor program ama doktorum tam net bisey diyemiyor 😊
Mom72626 Tubabulat2018 evet canım ben yıka as yoruldum hepsi minik diye. Daha da yıkayacağım. Allah’tan annemler ütüleyip yerleştirecek. O konuda rahatım. Çünkü kızım çok hareketli bana iş bile yaptırmıyor sıpa
Merveogz Kızlar bende 36+4 üm beklıyorum bende . Ikı hafta önce sancım oldu belden ama simdi iyiyiz şükür . 2 kg kendımden vermişim şimdide ona takıldı kafam vermeye devam etmıyorum Allahtan da veren varmı sızde de 1 2 kg
nurr_kbr Merveogz ben de 36+5 im cnm nasıl bı sanciydi benim gün geçtikçe kasiklarimda ağrılar artıyor gibi hafif hafif. Adet sancısı gibi çok az ama
Tubabulat2018 Sngl16 ayy hadi ya bende öyle biliyordum ama 40. Haftasini doldurup doguran cok kizlar varmis burda dogum hikayelerinde cok okudum ins. Fazla bekletmezler 😊
Emine982 Tubabulat2018 en son 36+1de kontrol vardı 2900 gr ve 47 cm dı oğluşum 37+0 olduk dünden beri sancım var yarım saatten baslayıp 15 dk ya ındı halen öyle çok yoruldum bu sancılardan herşeyi hazır bı an önce gelsin istiyorum 😁
Sengulkrgz Tubabulat2018 38+0 im son 1 haftadir ayaklarimdaki odemler artti feci sekilde 42 numara esimin ayakkabilari rahat oluyor 😀 Bebegim erkek ve 37 de doktora gittigimde kilosu 3.300 idi.Suan ne durumda bilmiyorum.6 agustosta yani tam 39 haftalikken sezeryan olacagim.Bel.fitigimdan dolayi zaten iatesemde olamazmisim normal.dogum bebegim iri biraz bu sekilde
Tubabulat2018 Sengulkrgz masaallah kuzum tosuncuk olmustur simdiye 😊 seninde gunun kalmamos insaallah sagliklo birsekilde kucagina alirsin yavrunu.
Nuurr0509 Tubabulat2018 36+0 olduk bizde 🤗 En son 35 haftalıkken 2.650 gr 45 cm’di. Haftaya salı kontrolümüz var. Belimde bir ağrı var 2-3 gündür adet sancısı gibi onun dışında bişeyimiz yok şükür ☺️
Tubabulat2018 Nuurr0509 sancidir iste canim benimde o haftalarda oyle agrilarim oluyordu 36+4 de gittigimde nstde sancim cikti masaallah kilosuda yerindeymis.😊
OsmisinAnnesi Tubabulat2018 bugün kontrole gittim bir ümit 🙄 38+4 haftaligim ve 1 hafta sonra gene gel dedi. Ne zaman doğuracağız bilmiyorum ayak parmaklarım kapanmiyo sislikten 😬🌸
Tubabulat2018 OsmisinAnnesi ayyy sende daha cok heyecan vardir simdi canim artik bisey kalmamis surda 😁
Mom72626 Tubabulat2018 aynen canım ne yapalım yorulsakta eşyalarını sererken insan mutlu oluyor ❤️🧿🙏🏻
OsmisinAnnesi Tubabulat2018 ben doğuma gider gibi hazırlandım sancı 70 80 ama hala tik yok. Bi nisan geldi daha ne gelen var ne giden 🙄 Allah her annenin yardımcısı olsun son günler hiç gecmiyo yıllardır 10 gün var sanki 😂
Nuurr0509 Tubabulat2018 Galiba canım inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı Allah hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin 🙏🏻🤗