Haris Tubabulat2018 biran önce doğsun diye hurma plates topu sıcak duş ne ararsan yapıyorum arada kasılmalarım oluyo ama daha ilerisine gidemedik bu hafta gidicem yine kontrole
Alarasel Tubabulat2018 inşAllah cnmm ya inşAllah😅😅🤭😨ister istemez insn eski halini özlüyo acaba dönebilecek iyim diyo😱🤭🙈
Tubabulat2018 Rabiaibrahim0803 amin insaallah canim korkma Rabbim oyle yardim ediyorki herseyin guzel birsekilde ilerler ins.
Ceydafd Benim üzerimden ateş çıkıyor sanki alev atıyorum dışarıda normal vücut sıcaklığım ama artık buz torbalarıyla oturuyorum resmen.. Siz de böyle misiniz?? Gece uykuları zaten Allaha emanet
Tubabulat2018 Ceydafd tabiku canim ayni durumdayiz ben yaniyorum gunde iki defa dusa girdigimi biliyorum artik kendimi kokuyor gibi hissediyorum terden 🙈😂😂
Tubabulat2018 Haris hadi ins bakalim hayirli haberler alirsin yarin bende gidicem muayeneye bakalim 😀
Deletedmom381 Tubabulat2018 38+2 selam olsun gece 12’den sonra 38+3 olacağız inşallah 🙋♀️Bugün kontrolümüz vardı kasılmalarım çıktı nst’de ve şuanda da kasılmalarım sertleşmem falan var karnımda duşa girdim çıktım eğer geçmezse hastane yolunu tutacağız 34’den beri de 2 cm açıklığım vardı hepimizin hakkında hayırlısı 🙏🏻🥰
Tubabulat2018 Deletedmom381 amin insaallah canim az bi zamanin kalmis zaten bugun yarin kavusursun insallah saglikli birsekilde canim
Anacsevgidolumelek Tubabulat2018 39.haftamiza girdik bugun kontrolümüz vardi sabah 4ten bu yana duzenli sanci cekiyorum oglen 2 gibi de nişanım geldi bebis kasilip duruyor belimden kasiklarima sanci vuruyor daha da heyecanlandi bu bekleyis bakalim Allah sonumuzu hayir etsin :) Dua edin kizlar hem korku hem heyecan tum duygular bir arada 😬
Tubabulat2018 Anacsevgidolumelek ayyy hadi insaallah sagsalim saglikli birsekilde kucagina alirsin canim bi avazda kurtulursun insallah. Duan ben bile heyecana kapildim 😁
OsmisinAnnesi Anacsevgidolumelek Rabbim süreyi çok uzatmadan bi avazda kurtarsın inşallah 🙏 darısı benim gibi bekleyenlerin başına 🤗🌸
Bsraklser Haris ben de 37+3 üm çatı muayenem dün oldu bu sabah da nişanım geldi hala sancım Yok acaba ne zaman doğururuz
Haris Bsraklser inan bilmiyorum biran önce doğsun diye elimden geleni yapıyorum şuan oğlum kıpır kıpır arada sancı vuruyo ama bakalım