Aysedgrlikrkmz burcus bizde 32+5 iz 30+2 de 1600 gr dı tekrar muayenemiz 34.haftada ama benim eşim aşağıda olduğu için zorunlu sezeryan olacak çok korkuyorum buaralar maşallah çok hareketli pek uyutmuyor ama mutlu oluyorum 🥰 çok ayakta kalınca ayaklarım şişşyorr biraz ağrı yapıyor ama kendi işlerimi kendim yapıyorum 🥰 onun dışında eşyalarını filan hazırladım çok şükür çantamız filan da hazır 🥰 koltuklarımla perdelerim bu haftasonu yıkanacak inşaallah buzluğa da sarma sigara böreği misket kurabiye koycam genel anlamda 32+5 ten durumumuz bu 🥰 sağlıcakla hayırlısıyla gelsinler inşaallah 🙏🏼
burcus Aysedgrlikrkmz amin canım benim benim de odası çantası hazır bi temizliğim kaldı onu da ağustosun sonunda hallettim mi bebiş gelmeye hazır🙈☺️
Sirincili burcus canım 32+3 üm bende. Doktorum geçen ay diyet vermeseydi bende kilonun önüne geçemezdim bebeğim haftasından fazla kilo alıyordu ama diyetle vs dengeledik. Geçen hafta yani 30-31 iken 1750 gr dı. Perşembe gidicez bakalım 2 haftada ne olmuş görücem:) eğer diyet vermeseydi 3800-3900 ü bulur normal doğumu zorlarsın dedi o yüzden dikkat ettim ediyorum da hala
[silindi] Sirincili 32 haftada 2 kiloydu bebişim.. nasil bi sacmalik bu diyet vermesi??? Hepiniz doktorlarinizi değişdirin 4,5-5 kiloya kadar bile normal doğuran annelerimiz var... sezeryana almak icin binbir bahane uyduran doktorlara güvenmeyin lütfen
Merveplnc burcus 31+4te 2.250 gramdı cnm bende normal istiyorm doktorum 4.5 kiloya kdr denerim normali dedi korktm biraz açıkcası zorlanırım baya diye bakalım 36.haftada kontrolum var karar vericem artık
dvran22 burcus haftamız sizinle aynı 32+4 günlüğüz bizde😊 31+5 te gittiğimde kilosu 1700 gram çıktı doktor 1 hafta geriden geliyor normalde 1900 ile 2000 gram arasında olması gerekiyordu Bence sizin bebişin kilosu da o kadar çok fazla değil
Scb burcus bebegin kilosu normal benim 31+5te 1950 gr di şuan 33+4uz merak ediyorum bende inşallah hepimiz hayırlısıyla doğumumuzu yaparız canim
Sirincili [silindi] canım sorun bebeğin değil benim kilo almam zaten, ben çok aşırıya kaçtığım için diyet verdi sakin ol :))
Sirincili burcus evet canım yani genel olarak karbonhidrattan uzak, kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenmek gerek. Ben geçen ay hiç kilo almazken bebeğim 300 küsür almıştı, doktorum da bu açıklamayı yaptı
espalp burcus aranızda mutfakta işlenirken böyle göbekten hafif uzanarak iş yapmaktan poposuna kalçasına sancı giren var mı🤦🏼♀️ 31 olucaz birkaç güne yeni çıktı bu sancı 🤦🏼♀️
SalihaSomuncu5 espalp ya sen hep kilosunu soyledigin icin linc yiyen annesin dimi. Bende seni ariyordum. Bulduum😂 gunu gunune ayniyiz seninle ve bebeginin kilosunu ogrenmek istiyorum. Mumkunmu 😊
Vaveyla burcus benimde kafama şey takılıyor ben erken doğum riski taşıyorum rahim ağzı kısalığı var dedi doktor 29. Haftada fark edildi şuan 34+2 yiz ben ağustos annesi miyim Eylül mü alakasız biliyorum ama yardımcı olabilecek var mı? 😂
espalp SalihaSomuncu5 1 kere linç yedim bir daha söylemedim 😂 en son 29.haftada gitmiştim doktora 1800’dü canım 🤷♀️