espalp SalihaSomuncu5 1 kere linç yedim bir daha söylemedim 😂 en son 29.haftada gitmiştim doktora 1800’dü canım 🤷♀️
SalihaSomuncu5 espalp 29+ kaçtı hatirliyomusun. Ben 30+4 benimde o civarlarda. Benimkide mi iri o zaman. Bisey demedi ama doktor
espalp SalihaSomuncu5 29+4’tü geçen pazartesiydi. O zaman seninki de tombik 😍 anne iri baba iri küçük bi bebek beklemiyoruz dedi doktor 🤷♀️bana 10+4’ten beri doktor iri olma ihtimali var mesajı veriyordu. 21’den beri de hesaplıyoruz. Benim normal doğuma pek umudum kalmadı 😂 bugün 30+4’üm aynı günlerimiz💙
SalihaSomuncu5 espalp bende yapiliyim boyum uzun kemikliyim. ikiz oldugum halde 3 kilo doğmuşum ikizimde 3200 😊 diger kardesimde 37 haftalikmiş en fazla 3700 doğmuş😊
espalp SalihaSomuncu5 maşallah😍 benim de annem ikiz çok istedim bana vursun ikiz piyangosu ama kısmet olmadı 😢 Seninki de tek dimi? sağlıkla gelsinler tek dileğim o. 🙏🏻🙏🏻
Sirincili burcus evet canım yani genel olarak karbonhidrattan uzak, kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenmek gerek. Ben geçen ay hiç kilo almazken bebeğim 300 küsür almıştı, doktorum da bu açıklamayı yaptı
Sirincili [silindi] canım sorun bebeğin değil benim kilo almam zaten, ben çok aşırıya kaçtığım için diyet verdi sakin ol :))
DefneninMilasi burcus 31+5 te 2230 du doktorum dogum konusunda boyle bir yonlendirmede bulunmadi. 10 gun ileride ama sorun olmaz dedi.
Busranur_ burcus benim bebeğim 34 hafta 4 günlük ve kilosunun 2700 olduğunu söyledi doktorum ama normal doğuma engel falan demedi🤷♀️