aslimutlu1 Yavuzum1202 gecende aynısı oldum . Ortalıgı ayaga kaldırdım 😁 sonunda da yedim 😌 sende bulursun insallah.
Yavuzum1202 aslimutlu1 inş cnm anneme söyledim arkadaşıma söyledim abisi Pazar’ın başkanı bulur dıye oda yok demiş
Fatma1663 Yavuzum1202 benimde canım toprak istiyor sürekli kendimi toprak yerken hayal ediyorum. Bazen midem bulanıyor toprak yediğimi hayal ediyorum mide bulantım geçiyor.
Yavuzum1202 Fatma1663 vitamin eksıklıgınden oluyormus doktora söyle ona göre vitamini verır geçer bu isteğin
aslimutlu1 Yavuzum1202 pazarda da yok . Belki zamanında dolaba atan olduysa oda 🙁 benim sansıma vardı.
Sevo9090 Yavuzum1202 eşim Rizeli. Kaynanam sarıp yolluyor genelde. Buyuk marketlerde ve pazarlarda olur eşin bulmaya çalışsın. Biri de sarar pisirip yersin. Ah can çekmesi nasildir bilmez miyiz.
Yavuzum1202 Sevo9090 baktım canım göbek marul büyüklüğünde ve cok sert hayalimdeki gibi hiç degıl turşulukmuş
Sevo9090 Yavuzum1202 ahh yemek hayallerii 😊 alemsiniz güldüm. Valla öyle o hayal ettigimiz seyi yemeden rahat yok bize.
Fatmasaymaz Yavuzum1202 nerdesin sen karalahana istiyorsan rize den annemden fide alıp diktim. Eğer istanbul anadalu yakası ataşehir e yakın biryerlerdeysen akşam eşim 7 den sonra evde bir şekilde ulaştırabilirim sana
Yavuzum1202 Fatmasaymaz sağol canım beyaz istiyorum ama cok sağol Allah gönlünden geçeni versin valla ağlamak geldı içimden cok sagolun
Yavuzum1202 R_abia sımdı hazırlanıyorum gidip bakıcam kışın bir lahana içim böyle uğrascagımı bılseydım yapar atardım dolaba suan halime ağlıyorum cok kötü oldum
Deletedmom2 Yavuzum1202 canım migroslarda hazır satılıyor meze kısmında, sanırım bim ve A101’de de oluyor hazır gıda sağlıklı olmayabiliyor ama hiç yememekten iyidir bence :)
Yavuzum1202 Deletedmom2 ben kafamda onu sardım pısırdım sosunu hazırladım yoğurdunu koydum yedim daha önce Kipa’da çalıştım oradaki benim kafamdaki gibi degıl ama en kötü ordan bulup alırım ama bu mevsimde oda çıkmaz kışın oluyor genelde
Nurayuzun Yavuzum1202 https://www.migros.com.tr/mezzeturk-lahana-sarma-300-g-p-121ee4f bak burda var canm