Sevo9090 Yavuzum1202 ahh yemek hayallerii 😊 alemsiniz güldüm. Valla öyle o hayal ettigimiz seyi yemeden rahat yok bize.
Asrinayaz Yavuzum1202 bim veya a 101 dede satılıyo diye biliyorum sarılı bir şekilde canım dolapta olması lazım bak
Deletedmom0041 Yavuzum1202 ben çok severim normalde ama gebeliğimde tek tiksindiğim lahana ve karnabahar oldu. Geçen bizim bakkalda gördüm bakamadım içim bir hoş oldu 🙄 konya da her markette var siz nerdesiniz? Pazarlara falan bakın vardır kesin. Ben de incir için az göz yaşı dokmemistim 😣
Ipek34 Yavuzum1202 Yavuzum1202 canım bu mitoslarda falan şarküteri ya da buzdolaplarında lahana sarması oluyor pakette. Tabi evde yapılan gibi değil ama iştahını kapatir
Hilal_celik54 Yavuzum1202 allah yardımcın olsun benim de bu aralar canım beyaz lahana dolması istiyor ama dediğin gibi su an yok avucunu yala en azından inşallah bi kaç güne çıkar çünkü tam zamanı artık
aslimutlu1 Yavuzum1202 pazarda da yok . Belki zamanında dolaba atan olduysa oda 🙁 benim sansıma vardı.
Zade Yavuzum1202 Yaa bende turşu ve gevrek deli gibi aşeriyorum .. Yani bir kilo turşu koyun önüme abartmıyorum yarım saatte silip süpürürüm :) Simitte de Bi kerede 3 tane yemiştim eşim şaşırıp kalmıştı 😁😁 Ama artık dikkat ediyorum tabi ki 4. Ayımdayım ve 4 kilo aldım çünkü 🙈
Yavuzum1202 Zade canın ne istiyorsa ye bosver ben 18 haftdayım kılo verıyorum aksine ne isterse canım yerim ama kış günü karpuz yaz günü portakal ister benim canım
busraaammm Yavuzum1202 ben Konya’da oturuyorum benm burda markette beyaz lahana gördüm valla hani alıp kargoyla göndersem mi diye düşünmüyor değilim ...
Yavuzum1202 busraaammm kuzu bende konyalıyım ama orda değilim annem ortalıktan kayboldu 2 saat sonra baktım bi tencere sarma sımdı Ocakta pısıyor delıyorum kokusuna suan pısmesını beklıyorum
Yavuzum1202 Annem bulmuş suan Ocak’ta kızlar cok sağolun sizinde canınız bısey çekerse yazın elimden gelırse yollarım hakkınızı helal edin kızımıda benide cok mutlu ettınız 🥰🥰