Yavuzum1202 Resmen sureklı lahana sarması kokusu alıyorum canım cok istiyor sureklı yerken hayal ederken buluyorum kendımi pazarda aradık ama bulamadık var mı sizinde canınızın çektıgı seyler 🤔🤔😌😌
Mirayyy77 Yavuzum1202 benim eşim rizeli, kayınvalidem çuvalla yolluyor karalahana ve bıktım artık dağıttım hep 😂😂 Umarım bulup yiyebilirsin canım
Meinwunder Yavuzum1202 dün bizim pazara karalahana gelmisti. Yakininda pazar varsa bi bak bence. Kayinvalidemde marketten almis gecen hafta. Bulursun bence karasini. Beyaz biraz daha zor gibi.
Deniziimmm Yavuzum1202 ilk haftalarda canım çok çekmişti aynn benimde aldım ve Ufacık bişey di 20 TL verdim oturdum sardım sonra afiyetle yedim 😊
Girlmom Mirayyy77 arkadaşa da yollar mısın kaynanan gönderdiğinde canı çekmiş sonuçta madem dağıtıyorsun
Fatmasaymaz Yavuzum1202 nerdesin sen karalahana istiyorsan rize den annemden fide alıp diktim. Eğer istanbul anadalu yakası ataşehir e yakın biryerlerdeysen akşam eşim 7 den sonra evde bir şekilde ulaştırabilirim sana
Yavuzum1202 Deniziimmm parası hiç önemli degıl bu noktada ama sarılı bır sekilde yanında yoğurt üstüne pul biberli yağ dökülse ben yesem cok güzel olmaz mı 😳
Levelmas Beyaz lahananın zamanı değıl ya bulamazsın. Yaprak sarması cekmiyor mu canın? 😘🤭Ondan ulastırabılırım sana :)
Yavuzum1202 Demirleblebi turşuluk var derdiler arkadasım orda çalışıyor sordum onlar sarılmıyor ama eminseniz bugün eşimi yollayım